Julia Markham om relationen till Niklas Åkerlund – efter de hårda orden

Julia Markham & Niklas Åkerlund

Reality-profilerna Julia Markham och Niklas Åkerlund gick skilda vägar 2019 efter att ha varit ett par i lite mer än ett år.
Nu berättar Julia om hur deras relation ser ut idag.
Fem snabba med Jasmine Gustafsson
Slå på ljud

Reality-profilerna Julia Markham och Niklas Åkerlund träffade varandra under inspelningen av Ex on the beach 2018. Kärleken kom som en blixt från klarblå himmel och ganska snart var de ett par.

Men som många andra kärlekssagor nådde dessvärre deras sitt slut, och hösten 2019 valde de därför att gå skilda vägar. Sedan dess har det tidigare paret verkat ha en fin relation till varandra, men efter att Niklas har gjort ett par uttalanden om sitt ex i en video Youtube börjar följarna nu undra hur deras relation egentligen ser ut.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Niklas Åkerlunds känga till exet Julia Markham

Det är i en video som Niklas har gjort tillsammans med Jasmine Gustafsson som han väljer att prata om sitt ex. I videon gör han det ganska klart för tittarna att han inte tycker så gott om henne, och han berättar även att han slängde alla hennes sexleksaker samma sekund som hon lämnade lägenheten sista gången - vilket Julia nu säger inte är sant.

– Jag tycker jag och Niklas har haft en väldigt bra relation sen vi gjorde slut. Det enda som han ljög ihop lite nu om var det här med leksakerna, att han slängde alla leksakerna i samma sekund som vi gjorde slut. Och det är inte sant, säger hon.

Hon berättar sedan gången hon åkte tillbaka för att hämta sina saker hos Niklas och då såg leksakerna.

– Så var det med det. Jag hatar när folk ljuger så jag behövde bara säga sanningen och inget annat, avslutar hon.

Men det är inte den enda piken Niklas slänger till sitt ex i videon. Han tar även upp att han är en stark motståndare till folk med Only fans-konto - något som Julia varit väldigt öppen med att hon har.

– Jag vill avskeda varenda jävel som har startat Only fans-konto. Julia är ju en av de som har startat Only fans och varför ska man ha det? Gör en porrfilm då istället eller vad som helst, säger Niklas i videon.

Så är deras relation idag

Följarna är nu förvirrade över hur deras relation egentligen ser ut, och för att få klarhet i saken kontaktade Hänt Julia för att fråga. I ett meddelande till Hänt skriver hon:

”Jag trodde vi hade en bra relation.”

Hänt passar även på att fråga vad Julia tycker om Niklas relation till Jasmine, då de precis som Niklas och Julia fick en stark romans inne i Ex on the beach-huset. Hon svarar då att hon inte har sett den nya säsongen av Ex on the beach, men att hon däremot har sett klipp på Jasmine och Niklas tillsammans och att hon tycker de är söta.

Hon tycker med andra ord inte att det är konstigt att se Niklas med någon annan, utan är snarare glad för hans skull.

”Jag har träffat Jasse ute några gånger, men vi umgås inte som kompisar. Det känns inget märkvärdigt att se dem ihop. Jag vill såklart att Niklas ska hitta någon han mår bra av”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Så är Niklas och Jasses relation efter romansen i Ex on the beach

LÄS OCKSÅ: Så ser Josephine Qvist och Marcus "Mcuze" relation ut idag – efter romansen

FRÅN FÖRSTASIDAN