TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Så är Niklas och Jasses relation efter romansen i Ex on the beach

16 dec, 2020 
I årets Celebrity Ex on the beach har tittarna fått se Jasmine Gustafsson och Niklas Åkerlunds romans inne i huset.
Men hur ser egentligen deras relation ut idag?
Annons
Här är alla deltagare i Celebrity Ex on the beach Sverige 2020Brand logo
Här är alla deltagare i Celebrity Ex on the beach Sverige 2020

I årets säsong av Celebrity Ex on the beach har tittarna kunnat följa ett gäng erfarna dokusåpa-profiler samlas i ett hus för att bekanta sig med varandra. Flera av dem känner varandra sedan tidigare och några av dem har till och med varit tillsammans. Såklart blir det en hel del dramatik men även mycket kärlek.

En person som tittarna bland annat känner igen är Jasmine Gustafsson, 26, eller Jasse som hon även kallas. Hennes tv-karriär började när hon deltog i dokusåpan Paradise hotel. Efter hennes medverkan där har hon satsat på influencer-yrket och har gjort succé med sin Youtube-kanal.

Tidigare har Jasmine Gustafsson sagt att hon inte kommer att delta i fler dokusåpor, men denna gången kändes tajmingen rätt och hon tackade jag till Celebrity Ex on the beach.

Romansen mellan Jasmine Gustafsson och Niklas Åkerlund

En annan Celebrity Ex on the beach-deltagare som är en veteran inom dokusåpor är Niklas Åkerlund, 26. Han har medverkat i både Paradise hotel och Ex on the beach. Tidigare hade han en relation med Julia Markham, 25, men de gick skilda vägar 2019.

Annons

Höstens säsong av Celebrity Ex on the beach har bjudit på mycket känslor och dramatik. Två av de som fattat tycke för varandra är just Jasmine Gustafsson och Nikas Åkerlund. Känslorna mellan deltagarna blommade upp tidigt och tittarna har kunnat se dem både mysa, kyssas och även sova ihop. De har båda erkänt att det fanns mer än vänskap mellan dem.

– Jag tycker ju verkligen om honom på riktigt. Det är ju kul men även läskigt, har Jasmine Gustafsson sagt under säsongen.

Även Niklas Åkerlund har berättat om hur han känner för Jasmine Gustafsson.

– Jag ska vara helt ärlig Jasse... jag är fan förälskad i dig. Jag ville bara säga det så att du vet, valde han att berätta i ett avsnitt.

Relationen idag – efter intima tiden

Men hur ser egentligen relationen mellan profilerna ut idag?

Jasmine Gustafssons Instagram har Niklas Åkerlund synts till titt som tätt, vilket har fått följarna att undra vad som egentligen försegår mellan dem. Och nu väljer Jasmine Gustafsson att avslöja.

Annons

– Vi ses, det gör vi. Men man kan säga att det blir när det blir. Vi är inte tillsammans men träffas liksom när vi träffas. Det har funnits så jäkla lite tid nu på slutet men vi har träffats ett par gånger, det har vi, säger hon till Nyheter24 och fortsätter:

– Är det någon jag skulle dejta så är det ju honom.

Hon avslöjar också att hon snart kommer att berätta mer om relationen med Niklas Åkerlund i en video på Youtube.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons