LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Josephine Qvists regelbrott i EOTB som tittarna inte får se

08 dec, 2020 
Josephine Qvist
Foto: Dplay
Josephine Qvist medverkar i den pågående säsongen av Celebrity Ex on the beach.
Nu avslöjar hon det regelbrott hon begått som tittarna inte fått se.
– Det här kommer vi inte kunna ta med, säger Elin Woodie i duons podcast.
Annons
3-kamp med Jasmine GustafssonBrand logo
3-kamp med Jasmine Gustafsson

Josephine Qvist, 28, och Elin "Woodie" Skog, 23, fann inte kärleken när de medverkade i Celebrity Ex on the beach i våras – istället fann de varandra.

Deltagarna, som reste till Brasilien, kände inte varandra innan inspelningarna men efter sin medverkan har de kommit att bli en populär duo.

Idag driver de tillsammans den populära podcasten Sweet but psycho där de delar med sig av massvis av tankar gällande programmet. I det senaste avsnittet gästar dessutom deltagaren Jasmine "Jasse" Gustafsson, 27.

Elin Woodies ord om romansen med Edwin Ramwall

Något som kommer på tal i avsnittet är Elins fling med Edwin Ramwall, 21, som tittarna fick se i början av säsongen. Edwin fattade snabbt intresse för Elin, som visade sig ha lite svårare för att känna det där lilla extra.

Strax efter att Josephine klivit in i huset tvingades Elin lämna. Beskedet kom som en chock och Edwin blev märkbart ledsen. Nu avslöjar Elin att känslorna för Edwin ökade efter att hon hade tvingats lämna huset.

Annons

– Som jag sa när jag lämnade för min och Edwins grej var ju inte så intensiv, det var mer när jag kom ut som jag kände att jag verkligen saknade honom. Och kände men gud va fin han var, jag saknar verkligen honom. Men där inne var det så att vi låg lite på is och då kanske folk inte uppfattade det så, säger Elin i podcasten.

Josephine Qvists erkännande om regelbrottet

Erkännandet om känslorna får Josephine att vilja bekänna en sak. Under tiden i huset är deltagarna nämligen fråntagna sina mobiltelefoner. Detta för att de inte ska ha någon som helst kontakt med omvärlden – något som nu Josephine avslöjar att hon bröt.

– Får jag spoila en grej? Jag fick ju faktiskt gå ut och kolla på min mobil en gång för jag skulle skulle lägga upp en sak som jag var tvungen att göra. De lät mig få göra den grejen en gång med min mobil. Då stod ju de och tittade på så inte jag skulle göra massa grejer. Och då får ju jag ett sms, säger Josephine.

Annons

– Nej men gud det här kommer vi inte kunna ta med, avbryter Elin snabbt.

– Men jag kunde inte gå in och läsa sms:et utan jag såg bara den här första rutan som kom upp och då såg jag att du skrev att du saknade Edwin. Det var typ det enda jag såg eller typ "hej älskling bla bla bla", jag minns inte exakt vad det stod men i alla fall att du saknade Edwin någonting och jag bara åh gud, shit ska jag säga det här till honom eller inte. Jag bara vad ska jag göra? Men det var ett trevligt minne.

Annons