Josephine Qvists ord om kyssen med Adam – som startade storbråket

Josephine Qvist talar ut om kyssen med Adam Linard som utlöste storbråket.

Dplay
När Adam Linard får välja vem han ska kyssa går han direkt fram till Josephine Qvist.
Ett storbråk tar fart mellan Adam och Marcus ”Mcuze” Johansson, men hur uppfattade Josephine det hela?
Det berättar hon för Hänt.

Blev det bråk i Celebrity ex on the beach? Ja, det blev det.

Upprinnelsen till det hela var leken snurra flaskan. När den pekade på Adam Linard fick han frågan vem av tjejerna han helst skulle hångla med. Han valde Josephine Qvist, Elin ”Woodie” Skogs bästa vän.

Storbråket efter oväntade kyssen

Adam Linard och Elin ”Woodie” Skog hade tidigare en flört, så redan där är det lite märkligt. Ännu värre blir ju situationen eftersom Marcus ”Mcuze” Johansson har en grej för Josephine Qvist, något som Adam Linard vet om.

– Jag vet ju att Mcuze har varit intresserad av Josephine och jag vet helt ärligt talat att jag också har varit intresserad av Josephine. Så jag tror absolut det kommer skapa ett litet drama mellan mig och Mcuze. Men jag skiter fullständigt i så länge jag är ärlig mot mig själv, säger Adam Linard i programmet.

LÄS MER: Därför medverkar Josephine Qvist i Ex on the beach en tredje gång

Och så sant som det är sagt blev det drama mellan de två. Mcuze eldade upp sig och konfronterade Adam Linard och ett storbråk bröt ut. Marcus Johansson menade nämligen att Adam Linard bara stötte på tjejer för att irritera honom.

Josephine Qvist om kyssen med Adam Linard

Men hur ställer sig Josephine Qvist till att hennes bästa väns ex väljer att kyssa henne? Jo, med förvåning.

”Jag visste inte att Adam hade intresse för mig. Jag blev själv chockad när jag hörde han säga det i synk och undrade när han hade fått upp det intresset då jag trodde han ville dejta Sara först och sen Mathilda. Jag blev väl lite chockad när han ville kyssa mig samtidigt som jag såg det som en lek och vet att jag aldrig haft intresse för honom på det sättet utan endast vänskapligt”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Josephine Qvist hade också tidigare sagt att om hon fick välja någon att gå på dejt med så var Adam Linard. Hon förklarar varför.

”Varför jag sa att jag skulle valt Adam att gå på dejt med var för det hände en ganska tråkig sak kvällen innan som gjorde honom enormt ledsen. Det som hände klipps inte med då det var för grovt för att ta med och jag tröstade Adam och fanns för honom och att jag säger att jag skulle välja honom att gå på dejt med har inget att göra med att jag var sugen på honom utan endast för jag ville göra honom glad efter det som hände kvällen innan. Det var på ett vänskapligt sätt jag såg den dejten”, skriver hon men vill inte gå in på vad som klipptes bort.

Josephine Qvist berättar också för Hänt att hon pratade med Elin ”Woodie” Skog om vad som hänt så fort hon fick chansen.

”Jag pratade med Elin och berättade allt så fort jag kom ut ur huset och för mig känns allt lugnt. Jag vet ju att jag endast sett Adam som en vän men fanns där när han mådde som sämst vilket jag hade gjort för vilken kille som helst i huset”, skriver hon.

Bild: Dplay

Läs också: Josephine Qvists avslöjar: Vill bli nya Bachelorette i Sverige

Läs också: Josephine Qvist om sprickan i relationen med Elin ”Woodie” Skog