LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför skaffar Julia Markham Onlyfans – egna orden om beslutet

07 jan, 2021 
Julia Markham
Ex on the beach-profilen Julia Markham har skaffat den omtalade plattformen Onlyfans.
Nu berättar hon om beslutet som uppkommit efter en förändrad jobbsituation under pandemin.
”Från historier, till lättklädda bilder, även nakna bilder”, skriver Julia på Instagram story.
Annons
Produktionen tvingades avbryta inspelningen av Celebrity Ex on the Beach 2020 flera gångerBrand logo
Produktionen tvingades avbryta inspelningen av Celebrity Ex on the Beach 2020 flera gånger

Julia Markham, 25, är dokusåpa-drottningen som medverkat i Ex on the Beach flertal gånger. Under säsongernas gång har hon haft turen att finna kärleken, inte bara en gång utan under varje säsong.

Julia Markhams turbulenta kärleksliv

När Julia gjorde debut i programmet år 2017 fann hon kärleken i Robin Johansson och duon blev ett par efter inspelningarna. Under den andra säsongen fann hon istället lyckan med Niklas Åkerlund. Men inte heller denna relation varade för evigt utan kort efter uppbrottet begav sig Julia iväg till Brasilen där hon medverkade i kändisupplagan av dokusåpan. I Celebrity Ex on the Beach dök inte kärleken upp, däremot fanns han på pressträffen. Marc Stenbäck medverkade nämligen i samma säsong – men under ett tillfälle då Julia inte var på plats.

I september bekräftade Julia att paret hade valt att gå skilda vägar och sedan dess lever hon som singel.

Annons

– Det rann ut i sanden vårt förhållande. Vi har inte träffats så länge egentligen, bara ett halvår. Och vi dejtade inte så länge innan vi blev tillsammans heller, så allting blev lite hux flux, säger hon i podcasten Sweet but psycho.

Därför har Julia skaffat Onlyfans – sanningen om beslutet

Om det blir någon ny chans till romans i en ny Ex on the Beach-säsong återstår att se men för tillfället är det sociala medier som Julia arbetar med. Nu har Julia även tagit ett nytt beslut och börjat använda den omtalade tjänsten Onlyfans.

Plattformen är avsedd för kreatörer av olika slag att dela innehåll med betalande användare. Skillnaden från andra sociala medier är även att denna inte har några begränsningar när det gäller innehåll, vilket betyder att till exempel nakenbilder och pornografi kan laddas upp.

Under en frågestund på Instagram berättar nu Julia om sitt beslut kring att använda Onlyfans.

Annons

”Jag har varit lite slö när det kommer till skapande av content. Hela året med corona har gjort mig riktigt taggad. Det här ger mig glädje, pengar och uppskattning”, skriver hon i en Instagram story.

En följare har även frågat vad det är Julia delar med sig av på sin sida, vilket hon valt att förklara.

”Jag har fått VÄLDIGT många frågor om det. En gång för alla: vuxenmaterial i alla dess former. Från historier, till lättklädda bilder, även nakna bilder som jag förstår inte kommer som en chock i era ögon då det redan har publicerats massa av det här på Instagram. Jag älskar denna konstform och delar mer än gärna med mig av den till er”.

Julia menar att plattformen är bra uppstyrd då hon arbetar med en manager.

”Ja men väldans faktiskt, haha. Allt material är väl genomtänkt i minsta detalj innan publicering. Jag och min manager bollar fram och tillbaka hela dagarna, glad att han finns”.

Andra följare undrar om Julia inte ser det hela som att hon skapar porr, något som Julia förklarar att hon inte anser att hon gör. Tjänsten har däremot kritiserats ordentligt eftersom den anses lura in unga människor i sexindustrin, något som bland annat Baaam uppmärksammat..

Annons