Julia Markham bekräftar uppbrottet från Marc Stenbäck

Marc Stenbäck och Julia Markham

Tidigare i år avslöjade Ex on the beach-profilen Julia Markham att hon och Marc Stenbäck är ett par.
Efter ett par månader tillsammans avslöjar Julia att de har gjort slut.
– Det rann ut i sanden, säger hon i podcasten Sweet but psycho.
Slå på ljud

Det var under inspelningen av Ex on the beach 2018 som Julia Markham, 25, och Niklas Åkerlund, 26, träffades. De fattade tycke för varandra direkt och väl hemma i Sverige fortsatte de dejta. I sociala medier fick följarna se dem tillsammans nästintill kontant och därför blev många chockade när de hösten 2019 avslöjade att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

En kort tid efter uppbrottet flög Julia till Brasilien för att spela in ännu en säsong av Ex on the beach. De andra deltagarna blev rejält förvånade när de fick se henne göra entré i huset, eftersom nyheten om att Julia och Niklas gått skilda vägar knappt hunnit bli känd än.

Så är Julia och Niklas relation idag

När Julia Markham fick erbjudandet att ställa upp i ännu en säsong av den omtalade dokusåpan tvekade hon inte på sitt svar. Hon menar nämligen att detta är det bästa sättet att komma över sitt ex. Men uppdraget misslyckades, vilket Julia erkände i en intervju med Hänt på pressträffen inför premiären av Celebrity Ex on the beach 2020.

– Nej, jag glömde inte exet, sa Julia då.

Idag har det forna paret en bra relation till varandra, men enligt Julia vill Niklas inte vara hennes kompis.

– Jag tror att mina ex inte vill vara kompis med mig för att det är mycket känslor, man har varit med om mycket.

Julia Markham om nya kärleken

Trots att Julia inte lyckades komma över sitt ex under inspelningen av dokusåpan medförde den ändå någonting positivt. Hon träffade nämligen kärleken på nytt i Marc Stenbäck, 26, i samband med programmet. Det var på pressfotograferingen för Celebrity Ex on the beach som Marc och Julias blickas möttes.

– Jag tänkte shit vilken snygg kille, sa Julia Markham på sin Instagram story i samband med att relationen offentliggjordes.

Marc och Julia har varit ganska förtegna om sitt förhållande sedan dess och många följare har undrat ifall de fortfarande är ett par.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Bekräftar uppbrottet från Marc Stenbäck

Nu berättar Julia för första gången att hon och Marc Stenbäck har valt att gå skilda vägar.

– Det rann ut i sanden vårt förhållande. Vi har inte träffats så länge egentligen, bara ett halvår. Och vi dejtade inte så länge innan vi blev tillsammans heller, så allting blev lite hux flux, säger hon i podcasten Sweet but psycho.

Julia kommer i framtiden inte att bli tillsammans med någon förrän de har dejtat i minst ett år. Detta för att hon verkligen ska vara säker innan hon inleder ett förhållande. Just nu känner Julia Markham dock att hon vill vara singel ett tag framöver.

FOTO: Dplay, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!