TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Julia Franzén om kritiken mot kravlistan på assistenten: ”Stämmer inte”

26 nov, 2021 
Johanna Alm
Julia Franzén och Henrik Schyffert
Julia Franzéns kravlista på sin assistent har väckt stor uppmärksamhet i medierna de senaste veckorna.
En av de som har uttryck sig kritiskt är Henrik Schyffert.
Nu besvarar Julia den hårda kritiken.
– Det stämmer inte, säger hon till Hänt.
Annons
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inteBrand logo
Julia Franzén avslöjande om kravlistan för sin assistent – stämmer inte

Julia Franzén blev ett känt ansikte för de flesta svenskar när hon deltog i Robinson i fjol och numera är hon aktuell som årets Bachelorette där tittarna får följa hennes jakt på kärlek. Och en bit in i säsongen har det redan bjudits på en hel del drama, kyssar och intriger.

Julia Franzéns ord om kärlekslivet efter Bachelorette

Eftersom Bachelorette sänds på TV4 just nu är det strikta regler som gäller för Julia när det kommer till att exponera något om sitt kärleksliv.

Det är inte förrän säsongen är slut som hon får avslöja något om en potentiell kärlek, men till Hänt berättade hon åtminstone en liten detalj om hur kärlekslivet ser ut.

– Jag är väldigt lycklig i mitt kärleksliv. Det är jag, sa Julia Franzén då.

Det återstår alltså att se om hon fann det stora kärleken nere i Grekland under Bachelorette-inspelningen.

Efter kritiken från Schyffert – nu avslöjar Julia Franzén sanningen

Julia jobbar som personlig tränare och livscoach och förutom det arbetar hon med sina sociala medier. För ett tag sedan letade hon efter en assistent som skulle hjälpa henne med sina vardagssysslor, i samband med detta läckte en lista på assistentens arbetsuppgifter ut.

Annons

Något som Henrik Schyffert och Nour El Refai pratade om i deras podcast för ett tag sedan.

Paret läste då upp de olika kraven och arbetsuppgifterna som Julias assistent skulle utföra för att underlätta hennes vardag.

– Det här ska du göra för att bli Julias assistent: Du ska se till att Julia följer sitt rutinschema på morgonen där dagens första arbetsuppgift är att väcka Julia. Två, sätt på morgonmusik. Tre, fyll Julias vattenflaska, sa Henrik då varpå Nour avbröt upprört:

– För i helvete, det är fan i mig inte okej! Det här är nästan inte ens roligt. Fyll på din vattenflaska själv, varför ska någon annan göra det för dig?

Julia Franzéns svar efter kritiken

När Hänt träffar Julia på biopremiären av En kunglig affär passade vi på att fråga henne om kritiken hon fått mot sig efter att listan kommit ut till allmänheten. Julia avslöjade då sanningen om den omtalade kravlistan.

– Det där är ingen lista som min assistent går efter, hon väcker inte mig på morgonen och hon fyller inte min vattenflaska. Så länge mina närmsta och jag vet att det inte stämmer så räcker det, sa hon då och fortsatte:

Annons

– Nej, det där var mina rutin grejer som jag vill göra varje dag.

Vidare berättar Julia Franzén att listan skickades till de som ansökte till att bli hennes assistent och att den missuppfattades helt eftersom många antog att det var arbetsuppgifter som skulle utföras när det i själva verket var ett skiss över hur Julias rutiner och dagar ser ut.

FOTO: TT

Annons