Julia Bergmans nya bröllopsbesked med Dennis Everberg

Julia Bergman & Dennis Everberg

Tv-profilen Julia Bergman och hockeyproffset Dennis Everberg har varit ett par i många år. Nu berättar Julia för sina följare hur hon och Dennis tänker kring giftermål framöver.

Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 7, fångade det svenska folkets hjärtan när de medverkade i realityserien Unga mammor. Där fick man följa deras vardag på nära håll och tillsammans gjorde de så pass stort intryck på tittarna att de tillslut fick sin alldeles egna tv-serie Julia & Milan. Även där kunde man följa den populära duons vardag och sedan dess har det hänt mycket i båda deras liv.

Idag är Julia mamma till betydligt fler än bara Milan. Tillsammans med hockeyproffset Dennis Everberg har hon nämligen fått två nya tillskott till familjen - döttrarna Zelda och Ilse. Idag bor de alla tillsammans i ett hus i Ängelholm, och många av Julias följares hjärtan har smälts på nytt när de fått se vilken fantastisk storebror Milan är till de båda systrarna.

”Så otroligt fina barn du har. Det är så himla mysigt att följa er här på insta”, skriver bland annat en person under en video på de tre syskonen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

EFTER 2 ÅR Robins insikt i relationen med Sigrid

Julia Bergmans familjelyckan med Dennis Everberg

På Julias sociala medier kan man ofta få en inblick i familjens liv i Ängelholm där det är alltifrån mysiga utflykter till sköna dagar hemma i huset. Men häromdagen gjorde de något lite extra. Tillsammans med barnen åkte Julia och Dennis nämligen till Liseberg, och på Instagram skriver hon om hur lyckad dagen blev för alla inblandade.

”Wooow vilken helg vi har haft!! Igår åkte vi ÄNTLIGEN till Liseberg. Som både Milan och Zelda har längtat efter att få träffa kaninerna och att få åka karusell. Vi hade en heldag där och sov sedan över i en stuga i Lisebergsbyn. Vi hade så fantastiskt mysigt och jag hoppas självklart att ni också haft en grym helg!”, skriver hon under ett bildspel från dagarna.

Julia Bergmans nya bröllopsbesked med Dennis

Men nu när Julia och Dennis varit tillsammans i många år och även verkar lyckliga tillsammans är det många av Julias följare som undrar ifall de funderat på att gifta sig, och under en frågestund på Instagram var det en följare som passade på att fråga just detta.

”Finns det bröllop på kartan?”, skrev följaren då varpå Julia i en video svarade:

– Oj, vi hinner ju ens inte. Tiden bara går och nu har precis Ilse kommit och det är så mycket att hålla på med. Men någon gång kanske.

Det verkar med andra ord som att ett bröllop mellan Julia och Dennis inte kommer ske än på ett tag, men att det däremot inte är omöjligt att det kommer att ske någon gång i framtiden!

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso i tårar efter följarens kommentar om hennes ångest

LÄS OCKSÅ: Eric Saades hårda ord om Nicole Falciani – ett år efter uppbrottet