Jonna Lundells oro inför Lunabelles dop: ”Stora problem”

Jonna Lundells oro inför Lunabelles dop.
Jonna Lundell och Joakim Lundell vill att dottern Lunabelle ska döpas i maj. Men på grund av oväntade händelser har planeringen nu rubbats, vilket har gjort Jonna orolig.
Annons

I slutet av oktober blev Youtube-paret Jonna Lundell, 24, och Joakim Lundell, 33, föräldrar för första gången. Till världen kom dottern Lunabelle och lyckan var total hos de nyblivna föräldrarna. I fem års tid hade de nämligen försökt att bli med barn utan framgång. Därför blev det en känslosam stund för paret när graviditetstestet äntligen var positivt.

Graviditeten var dock inte helt enkel att gå igenom. Flera gånger fick paret besöka sjukhus för att säkerställa att allt stod rätt till med både Jonna och bebisen i magen. Dessutom drabbades Jonna av en förlossningspsykos i slutet av graviditeten, som tog hårt på hela familjen.

Annons

Men allt fick ett lyckligt slut. Den 28 oktober föddes Lunabelle och Jonna Lundells mående blev snabbt mycket bättre. Numera lever Joakim, Jonna och Lunabelle familjelivet i deras stora hus i Norrköping. Den sista tiden har dock varit tuff för familjen, som nyligen gick ut med att deras hantverkare utgav sig från att vara någon annan än den han var. I flera videor på Youtube har Joakim och Jonna förklarat att situationen tagit hårt på dem. Bland annat ekonomiskt, då de lagt mycket pengar på renoveringen som hållit på mycket längre än de hade tänkt.

Annons

Tuffa situationen har satt käppar i hjulet

Nu berättar Jonna Lundell att situationen med hantverkaren även påverkar planeringen av ett dop till Lunabelle. Jonnas tanke är att Lunabelle ska döpas i maj, eftersom hon vill att Lunabelle ska använda samma dopklänning som hon själv hade. Men nu är hon rädd att det blir för tätt inpå att planera ett dop till i maj.

”Nu känner jag att det börjar bli väldigt tight att planera Lunabelles dop eftersom att jag vill att det ska äga rum i maj någon gång, då jag gärna vill att hon ska ha min gamla dopklänning på sig och jag blir lite orolig att den ska sitta åt eller något om vi väntar för länge”, skriver Jonna Lundell i ett blogginlägg.

Jonna förklarar att den rådande situationen med hantverkaren har satt käppar i hjulet i dop-planeringen.

”Dock så har vi ju stött på STORA problem sedan den där mannen fick oss att blöda en jäkla massa pengar och sedan stack från bygget och det gör ju att bygget nu kostar ÄNNU mer pengar för att det måste bli klart snarast och det gör ju även då att vi inte har så där jättestor budget till dopet. Vi ska försöka lösa allt på dom bästa sätten som går”, skriver hon.

Annons

Budgeten räcker i nuläget inte till att bjuda alla gäster som paret tänkt från början, skriver Jonna. Därför försöker hon nu komma på en lösning som gör alla glada, så att ett dop kan bli av inom kort.

”Som det ser ut nu så kommer vi aldrig kunna få ihop ett dop om vi känner oss tvingade att bjuda hela familjer om vi bara känner några stycken i familjen. Jag hoppas att vi kommer på en lösning som alla blir nöjda över så Lunis kan få ett fint och minnesvärt dop snart!”.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…