Artikeln innehåller reklamlänkar

Joakim och Jonna Lundells beslut: Då gifter de sig – igen

Jonna Lundell och Jocke Lundell gifter som sig - om 7 år

Jonna Lundell avslöjar att hon och maken Joakim Lundell kommer gifta om sig – och även när det sker.

Den 9 juli 2016 gifte sig Youtube-stjärnorna Jonna Lundell, 24, och Joakim ”Jocke” Lundell, 33, på Husby slott utanför Söderköping.

150 personer var bjudna till bröllopet, däribland några av Sveriges största Youtube-stjärnor. Tusentals tittare följde dessutom bröllopet via TV3 Plays serie ”Jockiboi och Jonna i nöd lust”.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Förra året avslöjade Youtube-paret glädjande nog att de väntade sitt första barn efter fem års kamp med att bli gravida. Men så äntligen den 28 oktober blev Jocke och Jonna föräldrar till en dotter som de gav namnet Lunabelle.

Men graviditeten med Lunabelle var inte en dans på rosor. Jonna påverkades mycket av att bära på sitt barn – både fysiskt och psykiskt. Bland annat svullnade hon upp rejäl i kroppen och i fötterna. Tre veckor efter förlossningen berättade Jonna i ett blogginlägg om viktuppgången i samband med graviditeten – och ångesten hon fått, kopplad till vikten.

Viktuppgången startade egentligen tidigare än graviditeten då Jonna drabbades av sjukdomen hypotyreos, vilket innebär en underproduktion i sköldkörteln. När hon sedan blev gravid gick hon upp ännu mer i vikt.

”Min kropp tog väldigt hårt med stryk av all vätska och dom extrakilon som jag gick upp. Jag hade ganska mycket ångest över hur jag skulle kunna trotsa min sjukdom och få bort ett enda kilo av dom då hypotyreosen gör att ämnesomsättningen blir helt kaos och gör att det typ är omöjligt att gå ner i vikt i vanliga fall men jag hade ingen aning om hur det var med just det efter graviditeten”, skriver Jonna i ett blogginlägg i januari.

Har inte på sig bröllopsringen

I ett nytt blogginlägg skriver Jonna att svullnaden i samband med graviditeten gjorde att hon inte kunde ha på sig sin bröllopsring.

”Jag har inte fått på mig min bröllopsring sedan innan jag svullnade upp som tusan i början av förra sommaren när jag var gravid. Men redan innan var den på gränsen till förliten då jag var underviktig på vårt bröllop och ringen är ju i storlek för att passa kroppen jag hade då. Och den kroppen kommer jag inte komma tillbaka till och det vill jag inte heller då jag såg ut som en liten sparv och kunde hålla med bara fingrarna rund mitt lår.”, skriver Jonna.

Bröllopsringen betyder självklart väldigt mycket för Jonna och hon vill väldigt gärna ha på sig den. Dessutom har ju Jocke på sig sin.

Nu vädjar Jonna sina följare om råd med vad hon ska göra med sin bröllopsring – och avslöjar i förbifarten när hon och Jocke beslutat att gifta om sig.

”Tycker ni att det ÄR okej att köpa en ny ring i större storlek eller blir det inte samma sak för att det inte just är DEN ringen? Vi ska ju gifta om oss om 7 år, men jag vill ju inte vänta tills dess för att ha en ring på mig och jag vet inte hur värt det är att laga den jag har eftersom att den ändå är för liten.”, skriver Jonna Lundell.

LÄS MER: Joakim och Jonna Lundells tuffa familjebeslut – efter problemen

LÄS MER: Därför tror fansen att Joakim och Jonna Lundell väntar barn igen

FOTO: TT/Karin Törnblom, 

FRÅN FÖRSTASIDAN