TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jonna Lundells bild på 1-åriga sonen Linoel väcker reakioner

07 aug, 2021 
Jonna Lundell
Jonna Lundell delar ofta med sig av bilder på barnen på sociala medier.
Nu visar hon upp sonen Lionel på stranden som får följarna att häpna – då de tycker han vuxit så fort.
”Hjälp vad stor han börjar bli!”, skriver en.
Annons
Jocke och Jonnas kärlekssagaBrand logo
Jocke och Jonnas kärlekssaga

Jonna Lundell och Joakim Lundell är ett av Sveriges hetaste nöjespar. De är störst på Youtube och är tillsammans med bland andra JLC, Bianca Ingrosso och Therese Lindgren Sveriges största influencers.

De är förutom influencers även kända tv-profiler och har flera egna program på Discovery +. Bland andra Lundellhuset och Spökjakt som gjort stor succé och vunnit Kristallen-priset. Men paret är fortsatt aktiva på Youtube med alltifrån renovering till familjeliv, och nu har Jonna publicerat en bild på sonen Lionel Lundell som får följarna att häpna då de tycker han blivit så stor.

Jonna Lundells lyxiga renovering av parets husvagn

Jonna Lundell har haft en serie på parets Youtube-kanal där hon köpt och total-renoverat en hel husvagn. Där har tittarna följt renoveringen av husvagnen i flera avsnitt och Jonna visade nyligen upp resultatet både på Youtube och Instagram.

Det märks minst sagt att hon lagt ner mycket tid och energi på husvagnen. Och hon har även berättat att det finns mer planer på att göra liknande serier på kanalen.

Annons

ÄLSKAR våran husvagn”, skrev Jonna till bildspelet när hon visade upp resultatet av renoveringen.

Husvagnen har ett kök med tillhörande matsal som består av soffor men som även går att göra om till en säng. Den har även en toalett och ett litet sovrum för barnen Lionel och Lunabelle Lundell.

Nya bilden på Lionel Lundell väcker reaktioner: ”Så stor han blivit”

Jonna har även testat den nya husvagnen och campat med hela familjen, även detta visade paret upp på Youtube. Jonna beskrev även kärleken till campinglivet och uttryckte att det är något som kommer passa henne och familjen.

Och visst borde det gå galant när sonen Lionel gör entré och gör så att följarna får sig en sötchock! Nyligen publicerade Jonna en bild på sonen där han sitter på stranden och flera tycker han är väldigt söt. Dessutom kommenterar flera att tiden gått snabbt. Lionel fyller nämligen ett år i augusti och följarna skriver att han har blivit så stor.

Annons

”Men hur stor har han blivit så fort?!”, skriver en.

En annan följare instämmer och kommenterar: ”Hjälp vad stor han börjar bli!”

En tredje skriver: ”Men gulllee så stor han blivit älsklingen.”

Jonna får även 100-tals kommentarer om hur go och söt han är. En skriver: ”Herregud vad han är go”. En annan håller med och skriver: ”Åå jösses, vilken goding.”

All lycka till med husvagnen och den kommande 1-års dagen!

FOTO: Discovery + / Jessica Gow/TT

Annons