Jonna Lundell tvingad till operation – efter akuta insjuknandet

Jonna Lundell tvingad till operation efter akuta insjuknandet.
Jonna Lundell har den senaste tiden fått uppsöka akut vård på grund av utslag och smärta. Det har varit många turer på sjukhus för att ta redan på vad som är fel. Nu har Jonna Lundell fått veta att hon behöver opereras.
Annons

I höstas blev Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 24, föräldrar till sitt första barn som fått namnet Lunabelle. Det blev en tuff graviditet för Jonna Lundell, som flera gånger tvingades söka vård. I slutet av graviditeten drabbades hon även av en förlossningspsykos. Men själva förlossningen gick bra och den 28 oktober välkomnade de sin dotter till världen.

I förra veckan fick Jonna Lundell uppsöka vård då hon drabbats av kliande utslag på kroppen. På sjukhuset fick hon veta att hon fått nässelutslag som troligen orsakats av stress.

Annons

Med medicin utskrivet fick hon åka hem, men tillståndet förvärrades och Jonna tvingades ta sig akut till sjukhus för att försöka hitta orsaken till problemet.

Annons

”Jag mår fruktansvärt dåligt och jag hoppas snart att dom får provsvaren och att det visar något på dom. 40 graders feber och fått ligga med dropp. Ont i hela kroppen och helt borta. Jag har gått ner 2 kg sedan igår. Pga att min kropp bara töms från alla håll och kanter och jag an inte äta och får inte i mig någonting”, skrev Jonna Lundell på Instagram story häromdagen.

Jonna om akuta insjuknandet

I en video på Youtube berättar nu Jonna om situationen, som nu förvärrats ännu mer.

Joakim Lundell och Jonna Lundell har haft stora problem med sitt hus i Norrköping och en hantverkare som visat sig vara någon annan än de trodde. Detta, i kombination med att ta hand om ett litet barn, har orsakat stor stress för paret. Under den tuffa perioden blev också Jonna gravid, men på grund av att situationen fått henne att må dåligt valde hon att göra abort.

I Youtube-videon berättar Jonna Lundell att hon trott att hennes dåliga mående berott stress och utmattning kring allt som har hänt. Men en natt vaknade hon av att hon inte kunde röra sina ben och hade väldigt ont. Joakim Lundell hämtade värktabletter åt henne, men dagen efter åkte de in till akuten. Jonna hade hög feber och på sjukhuset gick febern upp allt mer. Hon fick dropp medan läkarna försökte ta reda på vad felet var.

Annons

– Jag hade ingen kraft. Jag kunde inte äta någonting, jag kunde knappt dricka någonting. Jag hade sådan hög feber, jag hade ont i hela kroppen, jag mådde jätteilla och hade ont i min mage. Jag bajsade massor med diarré och det var totalt, totalt kaos, alltså, säger Jonna Lundell i videon.

När tar oturen slut?

Jonna fick äta en antibiotika-kur och har fått veta att hon har en inflammation i tarmen. Dessutom är den avslutade graviditeten inte helt borta. Därför tvingas hos nu genomgå en operation.

– Det är med andra ord den här aborten som har ställt till allt, allt, allt. Vi blev gravida, sen hände det saker i vårt liv så vi var tvungna att göra abort, att vi inte klarade av det med min hälsa och allting, så vi gjorde abort. Sen fick jag komplikationer där och en inflammation så jag var tvungen att göra en till abort och göra två penicillinkurer som skulle ta bort min infektion i livmodern, säger Jonna Lundell.

Hon fortsätter:

Annons

– Efter det skulle jag blöda ut allting och allt skulle vara bra. Men en av penicillinkurerna jag åt då gjorde att jag istället fick en inflammation eller infektion, vad det heter, i tarmen.

Jonna ska nu opereras för att ta bort det som är kvar efter aborten. Men på grund av sitt mående funderar hon nu om hon kommer att orka genomgå en operation.

– Jag tycker det är så jävla hemskt, och jag fattar inte vår otur hela tiden. När ska oturen försvinna härifrån, säger Jonna Lundell.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…