Jonna Lundells ord efter sjukdomsbeskedet: ”Värre och värre”

Jonna Lundells hudutslag
Under helgen upptäckte Youtube-profilen Jonna Lundell att hon drabbats av mystiska hudutslag. Nu har Jonna uppsökt läkaren och berättar om sjukdomsbeskedet i ett inlägg på sin blogg.
Annons

I höstas blev Jonna Lundell, 24, och Joakim Lundell, 33, föräldrar till dottern Lunabelle. Graviditeten var tuff men efter förlossningen började Jonna Lundell må bättre.

I söndags meddelade Jonna att hon drabbats av ännu ett bakslag. I ett inlägg på sin blogg berättar Jonna Lundell om de hudutslag som plötsligt uppkommit:

Annons

”Det är röda svullnader och det ser liksom lite rödblommigt ut på vissa ställen medan på andra ställen är det en svullen upphöjdnad som är röd och endel är vita. Det kliar som faaaan och där det är värst är under högra foten”, skrev Jonna Lundell i inlägget.

Jonna Lundell la även ut bilder på sina handleder, ben och armbågar för att visa utslagen. Hon avslutade inlägget med ett löfte om att informera sina läsare när hon vet mer. Nu delar Youtube-profilen med sig av vad det är hon har drabbats av.

Annons

Frustrationen efter Jonna Lundells hudutslag

I ett nytt inlägg på sin blogg skriver Jonna Lundell att utslagen blev sämre under söndagkvällen.

”I inlägget igår ang mina utslag så skrev jag ju att jag inte tänkte söka någon läkartid än men under natten spred sig utslagen något enormt och klådan blev bara värre och värre”, skriver hon och fortsätter:

”Nu har jag utslag överallt förutom i ansiktet men snart klättrar det väl upp där med. Det är på käkbenet och bakom öronen är det som högst upp nu”. 

Annons

Efter att knappt ha kunnat sova under natten till måndagen bestämde sig Jonna Lundell för att uppsöka en läkare. På sjukhuset fick hon diagnosen.

”Doktorn sa att jag hade fått nässelutslag inifrån och alltså inte lokalt och att det förmodligen berodde på stress”.

Jonna Lundell fortsätter att berätta att hon har varit stressad under en tid och att detta troligtvis har lett till att hon drabbats av sjukdomen. Nu har Jonna fått medicin utskrivet, men är frustrerad över att det alltid tycks vara något på tok med hennes hälsa.

”Man blir väl inte direkt förvånad att jag råkar ut för något sånt här heller. Alltid är det något och det känns som att jag inte ens hinner att bli frisk eller läka innan jag drabbas av något nytt. Så himla typiskt alltså”, skriver Jonna Lundell.

FOTO: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT, Allis Nettréus/SvD/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…