Jonna Lundells ord om tillståndet efter akuta sjukhusbesöket

Jonna Lundell akut till sjukhus efter smärtor i magen.
I fredags fördes Jonna Lundell till sjukhus efter att hennes hälsotillstånd försämrats. Joakim Lundell uppdaterade då följarna om hur läget låg till. Nu berättar Jonna Lundell själv för första gången vad som hände och hur hon mår.
Annons

Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 24, i höstas föräldrar åt dottern Lunabelle. Graviditeten var inte enkel och Jonna Lundell fick flera gånger uppsöka vård. I slutet av graviditeten drabbades hon av en förlossningspsykos, men som tur var gick förlossningen bra och den 28 oktober fick deras dotter se dagens ljus.

Annons

Förra veckan skrev Jonna Lundell om mystiska utslag hon fått på kroppen.

”Det är röda svullnader och det ser liksom lite rödblommigt ut på vissa ställen medan på andra ställen är det en svullen upphöjdnad som är röd och endel är vita. Det kliar som faaaan och där det är värst är under högra foten”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Strax därefter förklarade hon att det hela blivit värre och hon tog sig då till sjukhus där hon fick veta att hon led av nässelutslag, som antagligen berodde på stress.

Akuta sjukhusbesöket

Annons

Trots att Jonna fick medicin utskriven meddelande Joakim Lundell i fredags att Jonnas tillstånd blivit värre. Makarna tog sig då akut till sjukhus för att ta reda på vad felet är.

”Tyvärr är nu Jonna på akuten och undersöks vad felet är. Du förtjänar inte detta, och det gör ont i mig att efter allt du och vi tillsammans behövt utstå ska behöva genomlida detta istället för att fira din 25 års dag”, skrev Joakim.

Nu har Jonna själv informerat sina följare om hur hon mår efter insjuknandet. På sin Instagram story skriver hon:

Förlåt att jag knappt svarar folk alls nu men jag är verkligen inte i skick till att göra det. Jag mår fruktansvärt dåligt och jag hoppas snart att dom får provsvaren och att det visar något på dom. 40 graders feber och fått ligga med dropp. Ont i hela kroppen och helt borta. Jag har gått ner 2 kg sedan igår. Pga att min kropp bara töms från alla håll och kanter och jag an inte äta och får inte i mig någonting.

Vi tänker på dig Jonna och hoppas att allt går väl!

Annons

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…