Jonas Hallbergs stora sorg – berättar om hemliga projektet med Lill-Babs

Jonas Hallberg har sorg efter Lill-Babs död.
I Vakna med NRJ berättar mode- och tv-profilen Jonas Hallberg om sitt hemliga tv-projekt med Lill-Babs, som skulle ha spelats in idag.
Annons

Just nu är stylisten Jonas Hallberg, 47, aktuell med tv-programmet Stil i sikte i TV3 och hos Viafree, men idag ska han spela in ett nytt program, som än så länge är hemligt. Det avslöjar han i morgonshowen Vakna med NRJ med Ola Lustig, 40, och Malin Gramer, 39, som också är Jonas Hallbergs parhäst i Stil i sikte.

Annons

I morgonshowen säger Jonas Hallberg att han skulle spela in det än så länge hemliga tv-programmet tillsammans med Barbro “Lill-Babs” Svensson, som tyvärr avled för en vecka sedan.

– Barbro hade faktiskt bett speciellt om att få göra det här programmet med mig, säger Jonas och berättar om känslan när han fick förfrågan:

– Och jag var så här: ”Oh my God, Lill-babs, jag älskar Lill-Babs!”.

Jonas och Lill-Babs har tidigare spelat in tv ihop, när Jonas gjorde underhållningsprogrammet Camping Queens i TV4 tillsammans med Tony Irving, 51. Då besökte Jonas och Tony Lill-Babs i hennes hemort Järvsö i Hälsingland.

Annons

Men inför det hemliga tv-projektet var Jonas Hallberg väldigt exalterad.

– Jag svar så pepp och jag var så glad att hon hade frågat efter mig, hon var verkligen min tuff brud i lyxförpackning! Det fanns ingen som Barbro, hon var ju one and only, säger Jonas i Vakna med NRJ och avslöjar att han ändå kommer att spela in programmet, med med en annan känd person, som han inte kan avslöja vem det är.

– Nu ska jag göra det här ikväll ändå – filma, och jag tror att det blir riktigt riktigt grymt för det är en annan jättehärlig person jag ska göra det tillsammans med, säger han och råkar avslöja att det handlar om en tävlingsprogram.

– Jag hoppas att jag vinner.

Så sörjer kändis-sverige Lill-babs:

FOTO: IBL, TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…