Jon Henrik Fjällgren visar upp superkroppen

Det var i Talang som artisten Jon Henrik Fjällgren, 33, slog igenom och sedan dess har han varit ett känt ansikte bland svenska folket. Främst har han gjort sig igenkänd för sin vackra sångröst och jojk. Han har ställt upp i Melodifestivalen tre gånger, tagit hem vinsten i Let's dance 2018 och dessutom landat på en hedrande andraplats Stjärnornas stjärna, som sändes på TV4 förra året.

Det var för över fyra år sedan när Jon Henrik var på ett behandlingshem i Norge som han fann kärleken i Maret Nystad, 29. Hon bodde i närheten av området och de började prata på Instagram. Kärlek uppstod och efter det syntes hon vid Jon Henriks sida. Och i somras kom paret med glädjebeskedet att de skulle bli föräldrar. Och i oktober föddes äntligen dottern Ella Sáve i Maret Nystads hemtrakter i Nordnorge.

LÄS MER: Phillip Rochester om intima händelsen i Farmen

”Hon är otroligt vacker och helt frisk. Vi är båda glada och stolta över detta och de känns stort sätt overkligt”, skrev artisten då på Instagram och visade upp dottern.

Uppbrottet med ex-flickvännen Maret

Men bara några veckor efter att dottern kommit till världen berättade Jon Henrik och Maret att de valt att avsluta sin kärleksrelation och gå skilda vägar. Paret gjorde slut en månad innan förlossningen.

”Det har varit tufft emellan oss under en längre tid men vi har försökt att få ihop det hela utan att lyckas”, skrev artisten i ett inlägg på Instagram då.

Även om det har varit en tung tid för Jon Henrik Fjällgren efter uppbrottet så försöker han ändå göra det bästa av situationen. Han berättar att ex-flickvännen är en stor trygghet för honom och att han försöker tänka på uppbrottet som att det ser ut som det gör just nu, men samtidigt hoppas han att det kommer att se annorlunda ut i framtiden.

– Jag och Maret har båda kommit i insikt i att vi befinner oss i en svår situation. Men vi har ändå landat i att vi kommunicerar bra och har respekt för varandra. Det har växt fram något större som är väldigt betydelsefullt för mig, sa han till Nöjeslivet.

Jon Henriks nya superkropp

Någonting som Jon Henrik valt att ägna mer tid åt efter att han och ex-flickvännen gått skilda vägar är träning. Under en längre tid har han postat inlägg där han tränar. Och nu visar han nu upp resultatet på sitt Instagram-konto – en riktig superkropp.

”Börjar komma i bra form igen”, skriver han till bilden.

LÄS OCKSÅ: Renée Nybergs mystiska tystnad – efter bråket i sändning

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Big brother-deltagarna – TV4 ställer in evenemanget

Senaste nytt