Jon Henrik Fjällgren och Elisa Lindströms bild tillsammans

Elisa och Jon Henrik.

Elisa Lindström är igång igen efter skilsmässan från Markus Frykén.
Nu visar sångerskan upp en bild tillsammans med Jon Henrik Fjällgren på Instagram.
Tack”, skriver Elisa.

Elisa Lindström, 30, slog igenom hos svenska folket 2010, när hon tillsammans med sitt band, Elisa´s, tog hem segern i SVT:s underhållningsprogram, Dansbandskampen.

Därefter har hon skördat stora framgångar på egen hand. 2013 kammade Elisa hem TV4:s Körslaget som körledare för sitt Töreboda, och tre år senare dansade hon tillsammans med danspartnern Yvo Eussen hem segern i Let’s dance.

Och tidigare i vår ställde 30-åringen upp i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen. Där blev det dock respass direkt.

Kan se tillbaka på ett tungt år

Men till skillnad från den framgångsrika artistkarriären kan Elisa se tillbaka på en turbulent tid – med både inställda spelningar på grund av coronapandemin och separation.

Tidigare i år meddelade sångerskan på sin Instagram att hon och exmaken Markus Frykén valt att gå skilda vägar – efter drygt tre år som gifta.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek”, skrev Elisa.

Elisa höll sedan en låg profil fram tills i juni, då hon bröt tystnaden med en video som hon publicerade på sin Instagram.

Elisa Lindström är på gång igen efter skilsmässan

Nu verkar det dock som att dansbandsdrottningen är på gång igen. Den senaste tiden har Elisa varit aktiv på sin Instagram, där hon delat med sig en rad bilder till sina följare.

Nu senast publicerade hon en bild tillsammans med Jon Henrik Fjällgren, som kort efter sin dotters födsel i november förra året meddelade att han och exfrun, Maret Nystad, valt att gå skilda vägar.

Tack Jon-Henrik och alla på Gävle Live för en fin kväll”, skrev Elisa Lindström.

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström om dottern Irmas krav – lyckan efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström bryter tystnaden om skilsmässan från Markus Frykén

SENASTE NYTT!