Jon Henriks återförening med dottern – så är relationen till exet idag

Jon Henrik Fjällgren
Exklusivt

Jon Henrik Fjällgren är aktuell med konsertturné och Stjärnorna på slottet. I en intervju med Hänt berättar han om återföreningen med dottern Ella Savé och relationen till exet Maret idag.
0:29

Efter reklamen: Kishti Tomita om distansen till familjen – återförenas i sommar

(0:29)

Nyligen kom nyheten att Jon Henrik Fjällgren, 35, medverkar i årets upplaga av Stjärnorna på slottet. Det gör han tillsammans med bland annat Carolina Gynning och Lars Lerin.

Men än är det ett tag kvar till inspelningen och Jon Henrik berättar för Hänt att han ser fram emot programmet.

– Man får ju en egen dag och lära känna dem som är med såklart. Kanske kan man få dem andra att prova på sånt som man själv brinner för så det var nog det som fick mig att tacka ja, säger Jon Henrik och fortsätter:

– Alla har något spännande från sitt liv, något som man kanske inte visste eller en livserfarenhet så det ska bli intressant.

Relationen till exet idag

Det var i oktober 2020 som Jon Henrik och ex-flickvännen Maret Nystad fick dottern Ella Sáve.

Men bara några veckor efter att Ella Sáve kommit till världen så berättar de nyblivna föräldrarna valt att gå skilda vägar. Uppbrottet skedde egentligen innan dotterns födsel, men Maret och Jon Henrik valde dock att hålla på nyheten tills efter att dottern fötts.

När Hänt pratar med Jon Henrik passar vi på att fråga hur relationen till exet är idag.

– Den är väldigt bra, det är väldigt skönt att vi pratar samma språk där. Vi fokuserar på Ella, berättar Jon Henrik.

Återföreningen med dotter Ella Savé

Nu är Jon Henrik ute på konsertturné och när han var i Gällivare så fanns givetvis Ella Savé i publiken.

– Det var inte så himla långt ifrån där Ella bor så det var väldigt passande. Det var häftigt, hon sjöng med, dansa och hoppade och ropade “pappa en gång till, pappa en gång till”. Det var skithäftigt faktiskt! Väldigt känslosamt blev det, berättar Jon Henrik till Hänt.

Maja Nilsson Lindelöf om livet som tvåbarnsmamma: ”Livet går…”

Se klippet här!

På grund av pandemin har inte Jon Henrik kunnat träffat Ella Savé så ofta som han kanske hade velat, men nu ser han vändningen.

– Det är såklart tråkigt. Man vill ju vara närvarande jämt, men det varit som det har varit och det har inte varit lätt för man har behövt planera med hennes mamma hur man ska göra. Men nu kommer vi kunna träffas oftare när allt öppnat upp med.

Och dotter Ella Savé, jo hon delar sin pappas kärlek till musiken.

– Hon dansar otroligt mycket och när jag har varit där uppe så brukar vi spela piano och gitarr. Det märks vart hon kommer ifrån, säger Jon Henrik.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mattias Hansson/TT

SENASTE NYTT!