ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

John Lundviks kryptiska svar – efter frågan om att ta över Allsången

26 jun, 2022 
Sedan Sanna Nielsen lämnade beskedet att det är hennes sista år som allsångsledare diskuteras det vilt om vem efterträdaren skulle kunna bli.
När Hänt pratar med Diggiloo-artisten John Lundvik lämnar han ett ett hemlighetsfullt avslöjande om att ta över Allsång på Skansen.
Annons
Så får John Lundvik och sambon Jotta familjelivet att gå ihopBrand logo
Så får John Lundvik och sambon Jotta familjelivet att gå ihop

Sanna Nielsen, 37, har sjungit allsång på sommarens bästa sändningstid i sju års tid. Programmet som speglar den svenska sommaren så mycket som det bara går – Allsång på Skansen.

I veckan kom beskedet som chockade både tittaren och SVT – i år blir hennes sista säsong som allsångsledare. På sin Instagram berättar hon om beslutet för sina följare i ett känslosamt inlägg.

Så kom dagen då jag bestämde mig för att det är dags att lämna över stafettpinnen. I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare. Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket”, skriver hon bland annat.

Beslutet kom som en chock även för SVT – jobbar nu på en lösning

Beslutet att nu lämna över det ärofyllda uppdraget till en efterträdare togs helt och hållet av Sanna själv. Det resulterade i att även SVT fick sig en chock när det oväntade beskedet landade.

Annons

– Vi har vetat det i några veckor, så vi har hunnit vänja oss vi tanken nu. Men precis när vi fick reda på det kom det som en överraskning, säger Anton Glanzelius, programbeställare på SVT till Expressen.

Arbetet att nu försöka hitta en ersättare har dragit igång och SVT berättar att de har flera intressanta namn på listan.

– Vi har gjort en ganska lång lista som har blivit en ganska kort lista. Vi har försökt att tänka utanför boxen för att se om det finns namn som man kanske inte självklart förknippar med Allsång på Skansen.

Diggiloo-medlemmens hemlighetsfulla svar om Allsången

Bland tittarna spekuleras det nu vilt om vem de vill och tror ska ta över allsångsscenen. Flera namn har dykt upp i kommentarsfält och ett som sticker ut är Lasse Kronér, 59. Han har nämligen fått frågan tidigare – men tackat nej.

Ytterligare ett namn som folket vill se som ersättare är ingen mindre än sångaren John Lundvik, 39, som är aktuell med Diggiloo-turnén. När Hänt pratar med honom lämnar han ett kryptiskt svar på frågan om han blivit tillfrågad.

Annons

– Jag säger ingen kommentar på den, säger John efter en stunds tystnad och fortsätter:

– Det är nog det största professionella och personliga kvitto man kan få i Sverige att få rollen som allsångsledare. jag tycker också att det hade varit så rätt i tiden att en mörk svensk kille går upp och gör det, det är något som hade varit revolutionerande.

Om det faktiskt är så att det är Diggiloo-medlemmen som tar över efter den så rutinerade Sanne är det tiden som får utse. Man kan ju inte bli annat än nyfiken när han ger ett sådant kryptiskt svar!

FOTO: Pontus Lundahl/TTPaul Wennerholm/TT

Annons