ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johanna Lind Bagge om flytten – nu berättar hon om framtidsplanerna

10 jan, 2023 
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge.
I höstas kunde Johanna Lind Bagge och Anders Bagge äntligen flytta in i sin första gemensamma bostad. Nu kan hon avslöja framtidsplanerna för det stora slottet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge om flytten – nu berättar hon om framtidsplanerna för slottetBrand logo
Johanna Lind Bagge om flytten – nu berättar hon om framtidsplanerna för slottet

Idol-jurymedlemmen Anders Bagge, 54, och hans fru Johanna Lind Bagge, 51, avslöjade i juni att de skulle flytta in i sin första gemensamma bostad – och inte vilken bostad som helst.

Paret har nämligen flyttat in i det maffiga 1600-tals slottet Rastaborgs slott med en boarea på 1500 kvadratmeter. En grusad väg leder fram till det mäktiga slottet och har en enorm trädgård som omgiver bostaden.

Johanna och Anders har efter om och men äntligen kunnat flytta in i sitt nya hem och hon berättar för Hänt att de tar en sak i taget.

– En flytt är en flytt så det får ta den tid det tar. Vi tar kartong efter kartong, byggsäck efter byggsäck och ta det suggestivt så kommer det bli bra. Man måste bo in sig lite först, berättar Johanna för Hänt på Tillsammans mot cancer-galan.

Annons

Johanna Lind Bagge om renoveringsplanerna för Rastaborgs slott

Angående att renovera det maffiga slottet så kommer de ta rum för rum i den mån det behövs förnyas – men eftersom slottet är från 1600-talet poängterar Johanna att det är viktigt att bevara det så mycket som det går och det kommer därför inte att bli några större förändringar i bostaden.

– Vi tar en sak i taget, först ska vi komma på plats och få upp alla grejer ur kartongerna. Sen tar vi det steg för steg, säger Johanna till Hänt och fortsätter:

– Vi kommer ta rum för rum, det som behövs. Men Rastaborg är ett gammalt ställe och där gäller det att bevara och förvalta och förnya det som behövs göras. Men inte ta bort historian så det ska man göra med kärlek och omsorg och inte stressa på.

Anders villa på Ekerö – då är planen att sälja det

Själva flytten blev inte en enkel historia för paret och den blev framflyttad på grund av att de hade en hektisk sommar fylld med jobb och en ny valp.

Annons

Under tiden var de bosatta i Anders villa på Ekerö och hade därför ingen brådska med att få till flytten.

I en intervju med Expressen i september berättade Anders om fördröjningen. Han avslöjar dessutom att de inte hade planer på att sälja huset på Ekerö förrän till sommaren.

– Vi flyttar pö om pö, lite i taget. Vi flyttar dit saker, vi hämtar saker som vi har på ett lager, och sätter tillbaka i det andra huset. Vi säljer nog inte det huset förrän nästa sommar. Så vi kommer vara på båda platser. Jag längtar tills att alla saker och kläder finns där, och att man vaknar där varje morgon. Men vi har inte hunnit dit. Man behöver inte ha så bråttom, säger Anders.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Jennifer Iversen

Annons