Anders Bagges stora lycka med Johanna – visar upp nya familjemedlemmen

07 aug, 2022 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318Lovisa Ström
Anders och Johanna Lind Bagges redan stora familj har vuxit ytterligare.
Se här!
Annons
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge har varit ett par i många år. För x år sedan tog de även det stora steget att bli äkta makar och sedan dess har det hänt mycket.

Under åren har de delat både glädje och sorg ihop, inte minst när deras älskade Ebba somnade in förra sommaren. Kort därefter somnade även deras andra hundbebis Selma in, så det blev ett minst sagt tufft år för paret.

Men nu har de öppnat upp sina hjärtan för kärlek ännu en gång. I en ny intervju med Expressen berättar nämligen Bagge att de har skaffat en ny valp vid namn Signe.

Anders och Johannas nya hus – såldes för 40 miljoner kronor

Tidigare i år gick paret ut och berättade att de köpt ett nytt hus. Men inte vilket hus som helst, Johanna och Anders har nämligen slagit till på ett slott.

Annons

Prislappen landade på 40 miljoner kronor och de är nu mitt uppe i flytt och renovering. För Expressen berättar Bagge att det har varit några intensiva veckor för dem.

– Jag har kört stenhårt, det har varit mycket saker. Jag håller på med mina maskiner i trädgården så fort jag får tid över, jag klipper gräsmattor, jag håller på med hundarna, säger han och fortsätter:

– Det har inte varit någon ledig tid, bara jobb. Så är man hemma en dag, så har man fullt ös från morgonen till kvällen.

Familjen Bagges familjelycka – visar nya familjemedlemmen

Men utöver turné och husflytt har paret också skaffat en ny hund, nämligen en liten grand danois-valp vid namn Signe.

På Instagram har Anders tidigare visat upp den lilla älsklingen, som också verkar bli väl omhändertagen av sin storasyster Julia - som även hon är en grand danois.

Annons

Men trots att det är härligt med valplivet ser Bagge fram emot lite semester.

– När allt är klart så ska jag och Johanna, när Signe är tillräckligt stor, åka på semester till något varmt land. Men vi är hemmamänniskor, vi älskar att vara hemma, säger han.

FOTO: TT

Annons