LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagge visar upp slottet efter renoveringen – bilderna visar

19 okt, 2022 
Johanna Lind Bagge
Makarna Anders Bagge och Johanna Lind Bagge har nu äntligen flyttat in i Rastaborgs slott.
Nu visar de upp slottet efter renoveringen!
Se bilderna här!
Annons
Ödesbesked: Då kommer Peter Swartling tillbaka till IdolBrand logo
Ödesbesked: Då kommer Peter Swartling tillbaka till Idol

Den så omtyckta Idol-jurymedlemmen Anders Bagge, 54, och hans fru Johanna Lind Bagge, 50, kunde i juni avslöja att de skulle flytta in i deras första gemensamma bostad.

Sedan de blev sambos har de bott i Anders stora villa på Ekerö utanför Stockholm tillsammans med sina hundar, men nu bär det alltså av till deras första gemensamma hus – eller slott.

Det är nämligen det lyxiga 1600-tals slottet Rastaborgs slott som bilvit parets nya hem. Boarean ligger på hela 1500 kvadratmeter och har dessutom en enorm trädgård med en fin grusad väg som leder fram till det mäktiga slottet.

Annons

Den planerade flytten uppskjuten – då säljer de villan på Ekerö

Flytten från Ekerö till slottet har dragit ut på tiden med anledning av en hektisk sommar för paret. En ny valp, mycket jobb och grejer som ska flyttas har alltså gjort att den planerade flytten blev framskjuten.

I en intervju med Expressen i september berättade Anders om fördröjningen.

– Vi flyttar pö om pö, lite i taget. Vi flyttar dit saker, vi hämtar saker som vi har på ett lager, och sätter tillbaka i det andra huset. Vi säljer nog inte det huset förrän nästa sommar. Så vi kommer vara på båda platser. Jag längtar tills att alla saker och kläder finns där, och att man vaknar där varje morgon. Men vi har inte hunnit dit. Man behöver inte ha så bråttom, säger Anders och fortsätter:

Annons

– Vi har ju det andra huset. Det är bara det att det är svårt med all logistik och jag har precis avslutat min turné, nu i söndags och sen håller jag på att spelar in ett nytt program. Jag har varit här jättemycket, men vi har inte börjat sova här än, säger Bagge.

Nu visar makarna upp renoveringen

Men nu har Anders kommit med det glädjande beskedet att de äntligen flyttat in!

På bådas respektive Instagrams visar de generöst upp resan mot det nya drömboendet. Just nu är de i full gång att bygga ett stort inglasat växthus på tomten och sätta upp en häck som ramar in den grusade vägen fram till slottet.

Anders visar även upp det stora arbetet med att förbereda inför vårens gräsmatta på den enorma tomten.

Och nu verkar ett av projekten vara färdigt! Nämligen den nysatta häcken. Se före och efter-bilderna nedan!

FOTO: Karin Törnblom/TT/TT, Erik Olsson Fastighetsförmedling

Johannas Instagram-story på utsidan av slottet
Annons
Annons
Annons