LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Bagge bekräftar lyckan med Johanna – efter tuffa bakslaget: ”Känns fantastiskt”

01 okt, 2022 
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Anders Bagge och Johanna Linds Bagges flytt till in till Rastaborgs slott har dröjt.
Men nu kan paret komma med ett glädjande besked rörande nya boendet.
Läs mer här!
Annons
Johanna Lind Bagge om nya programmet UnderdogsBrand logo
Johanna Lind Bagge om nya programmet Underdogs

Kärleksparet Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, har haft fullt upp med deras flytt in till Rastaborgs slott. Dock så har flytten skjutits upp flera gånger och paret har kommit med nya besked rörande nya boendet.
Paret har sedan de blev sambos bott i Anders stora villa ute på Ekerö tillsammans med deras hundar. Men nu har de äntligen skaffat något ihop.

I början av juni kunde Anders avslöja för Hänt att paret skulle flytta till sin första gemensamma bostad, Rastaborgs slott. Det lyxiga slottet är från 1600-talet och är drygt 1500 kvadratmeter stort.

Nu kan Anders komma med ett nytt glädjande besked.

Anders Bagges nya uppdatering från slottet – följarna undrar

Nyligen kunde Anders Bagge ge oss en ny uppdatering från lyxslottet. Det är i en video på Instagram som vi får ta del av flyttlådor och en fin utsikt från deras nya slott. Något som fick följarna att reagera och ställa flera frågor.

Annons

I kommentarsfältet undrade flera följare om paret nu hade flyttat in och hur det egentligen låg till med deras nya boende.

”Har ni flyttat? Det har du inte berättat”, skriver en.

”Har ni flyttat?!?”, frågar en annan.”Så underbart ni bor nu också. Och så underbara hundar ni har, kan absolut inte vara bättre”, skriver en tredje följare.

Anders Bagges glädjebesked med Johanna – avslöjar händelsen

Men nu kan vi mötas av glädjande besked. Det är i en intervju med Expressen som Anders delar med sig av nyheten att makarna äntligen har flyttat in i slottet.

– Vi har flyttat. Det känns fantastiskt, säger Anders till tidningen.

Han berättar vidare att paret flyttade in för några veckor sedan. Men det finns fortfarande en hel del saker som ska på plats i deras nya boende.

– Vi har det andra huset också och vi har kvar saker i det andra huset också, så vi åker fram och tillbaka och så där. Men nu har vi bestämt oss att nu har vi flyttat dit, säger han.

Bagge berättar även att han inte kommer sälja sitt andra hus på Ekerö på ett tag. Och att paret håller på att göra det fint och fixar en del saker.

FOTO: TT

Annons