LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Bagges hårda bakslag – avslöjar nya beskedet om slottet

11 sep, 2022 
Anders Bagge
Det var i slutet av sommaren som Anders Bagge och hans stora kärlek Johanna Lind skulle flytta in på Rastaborgs slott.
Men nu avslöjar Bagge ett nytt bakslag i flytten.
– Det är lite mycket att göra, säger Anders Bagge.
Annons
Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på LisebergBrand logo
Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på Liseberg

Turturduvorna Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, har sedan de blev sambos bott i Anders stora villa ute på Ekerö tillsammans med alla deras hundar.

Men i början av juni så kunde Anders avslöja för Hänt att paret skulle flytta till sin första gemensamma bostad, eller rättare sagt slott. Det heter Rastaborgs slott och ligger inte långt ifrån deras nuvarande boende. Slottet är från 1600-talet och är drygt 1500 kvadratmeter stort.

Anders Bagge berättar om svårigheterna med nya flytten

Det har varit en hektisk vår och sommar för paret. Med jobb, en ny valp till familjen och med den stora flytten till slottet. Anders Bagge har tidigare berättat för Expressen om deras stressiga sommar och hur den har påverkat deras flytt till Rastaborgs slott.

– Vi flyttar pö om pö, lite i taget. Vi flyttar dit saker, vi hämtar saker som vi har på ett lager, och sätter tillbaka i det andra huset. Vi säljer nog inte det huset förrän nästa sommar. Så vi kommer vara på båda platser. Jag längtar tills att alla saker och kläder finns där, och att man vaknar där varje morgon. Men vi har inte hunnit dit. Man behöver inte ha så bråttom.

Annons

I slutet av sommaren berättade Anders Bagge i Mix Megapols Gry Forsell med vänner att det var dags för paret att flytta in i slottet.

– Vi ska flytta dit i dag. På vår bröllopsdag så ska det bli så att vi utgår från Rastaborg, sa Anders Bagge i programmet.

Anders Bagges hårda bakslag – flytten till slottet stoppas

Men nu kan vi mötas av ett nytt besked gällande flytten – två veckor efter att paret skulle ha flyttat in. Anders och Johanna verkar ha stött på ett bakslag som försenar deras flytt in till nya lyxslottet. Det är i en intervju med Expressen som Anders Bagge berättar om det tråkiga beskedet.

– Vi har inte flyttat in än! Vi håller på för fullt, säger han.

– Ge mig ett par veckor till så blir det bättre.

På frågan om vad som drar ut på tiden svarar han:

– Vi har ju det andra huset. Det är bara det att det är svårt med all logistik och jag har precis avslutat min turné, nu i söndags och sen håller jag på att spelar in ett nytt program. Jag har varit här jättemycket, men vi har inte börjat sova här än, säger Bagge.

Det är fortfarande oklart när paret är inflyttade i slottet. Men vi hoppas att de får njuta av deras boende snart!

FOTO: Cracchiolo/Shutterstock/ TT, Erik Olsson Fastighetsförmedling

Annons