Joakim och Jonnas oro för 1-årige sonen – bilderna avslöjar skadan

Joakim Lundell har varit frånvarande på Instagram under våren.
Något som fått följarna att undra.
Nu däremot visar han upp sonens brännskador – efter olyckan.
2:01

Efter reklamen: Jocke och Jonnas kärlekssaga

(2:01)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, har en lång och framgångsrik karriär på sociala medier – inte minst på Youtube där han och hans familj delar med sig av livet som småbarnsföräldrar.

Det var år 2011 som Joakim träffade Jonna Lundell, 27. Paret flyttade två år senare till Norrköping där de nu är bosatta i en riktigt lyxig villa.

På Guldtuben-galan 2016 tog Joakim mod till sig och gick ned på knä för att fria till sin flickvän och samma sommar gifte de sig. Nu har Joakim och Jonna två barn tillsammans – Lunabelle, 3, och sonen Lionel, 1.

Steffo Törnquists framtidsbesked i Nyhetsmorgon – då går han i pension

Se klippet här!

Joakims frånvaro får följarna att undra

Under våren har uppdateringarna på Joakims sociala medier blivit allt färre, detta är något som hans trogna följare reagerat på. Flera undrar i samma veva om han mår bra. I en story på Instagram väljer han att svara på följarnas oro.

– Nu när jag varit frånvarande på Instagram så är det många som frågar om det hänt något för att jag har varit borta, men det är egentligen precis tvärtom.

– När jag inte uppdaterar här så mår jag toppen och då vill jag spendera tid med familjen, säger han i en video på Instagram-story.

På parets gemensamma Youtube-kanal där de har över en miljon följare uppdateras det däremot frekvent. Något Joakim också nämner i sin förklaring till frånvaron på Instagram.

Har tar över Allsång på Skansen – efter Sannas avhopp

Visar upp sonens brännskador på Instagram

Paret är väldigt generösa med att visa upp sina två barn på sina sociala kanaler. Men sanningen är den att resan till att bli den småbarnsfamilj de är idag inte var helt problemfri. De kämpade nämligen med att bli föräldrar under en längre tid innan de tillslut lyckades. Paret har själva pratat om detta i sin podcast Sanningen måste fram.

– Vi hade ju väldigt mycket schemalagt sex när vi försökte bli gravida med Lunabelle. Då var det så himla osexigt, för det var så himla planerat.

Och nu har de alltså inte bara ett barn, utan två. Nu visar dessutom Joakim upp sin son som varit med om en olycka. Deras yngsta – Lionel – har nämligen fått brännskador på kroppen efter brännässlor.

Prinsen besökte brännässlorna" skriver Joakim på sin Instagram-story.

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!