Joakim och Jonna Lundell visar upp hela lyxvillan – så ser hemmet ut nu

Joakim och Jonna Lundell

Joakim och Jonna Lundell har renoverat sin villa i över tre års tid.
Än är inte hela hemmet färdigt men makarna har nu kommit en bra bit på vägen.
Se bilderna inifrån lyxhuset här!
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 27, är Sveriges kanske allra populäraste Youtube-par. Det var år 2011 som de träffades och sedan dess har mycket skett. Paret lever idag ett lyxliv i Norrköping med barnen Lunabelle, 3, och Lionel, 1.

En sak som är säker är att det svenska folket älskar att följa med i familjens fartfyllda vardag. Inte nog med den populära Youtube-kanalen så har makarna Lundell även flertal tv-serier som Familjen Lundell, Lundellhuset- Sveriges lyxigaste husbygge och Spökjakt.

Renoverat Lundell-huset i över tre år

Något som vi länge fått följa med på är renoveringsresan av deras stora villa. När Joakim och Jonna köpte villan var den på 523 kvadratmeter men sedan dess har mycket byggts om. I mer än tre år har villan varit under renovering och makarna har flertal gånger stött på patrull. Saker som har byggts har sedan behövts göras om.

Trots många års renovering är lyxhuset än idag inte färdigt. I en ny video på Youtube-kanalen visar makarna nu upp hur det ser ut idag. Flera delar av huset ser fortsatt ut som en byggarbetsplats medan andra rum äntligen är helt klara.

Se nya bilderna från Lundellhuset här

En del av huset som varit klar sedan en längre tid tillbaka är Jonnas garderob som flertal gånger visats upp på sociala medier. Men nu berättar paret att även denna behöver göras om. Den drömlika garderoben är nämligen snyggt inredd men minimalt praktisk.

– Hon har knappt 35 centimeter djup, säger Joakim i videon

– Det är knappt så att barngalgar ens får plats där, tillägger Jonna.

Joakims garderob verkar däremot vara helt klar och innehållet i garderoben har väckt många frågor hos följarna. I garderoben hänger nämligen mängder av kläder och accessoarer från exklusiva märken. Joakim har tidigare uppskattat att garderobens innehåll har ett värde på 3.792.000 kronor.

Tillbaka till byggandet, det går alltså både framåt och bakåt i Lundellhuset just nu, men makarna verkar nöjda ändå. Kika in hos familjen Lundell på bilderna nedan.

Joakim Lundell kök

Foto: Youtube

Joakim Lundell sovrum

Foto: Youtube

Lunabelle Lundells rum

Foto: Youtube

Joakim Lundells garderob och kontor

Foto: Youtube

Lionel Lundells rum

Foto: Youtube

Familjen Lundells ena vardagsrum

Foto: Youtube

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN