ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jimmy Janssons okända förflutna med Sigrid Bernson: ”Dålig timing”

22 feb, 2023 
Sigrid Bernson och Jimmy Jansson
Jimmy Jansson har arbetat med många olika artister genom åren.
I en intervju med Hänt berättar han nu relationen till artistparet Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.
– Det blev väldigt dålig timing, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelyckaBrand logo
Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelycka

Jimmy Jansson, 37, slog igenom i Famefactory 2003. Sedan dess har framgångarna varit många men efter den stora succén försvann han från rampljuset. Idag arbetar Jimmy endast med låtskrivandet och arbetet bakom, men livet som artist har han lagt på hyllan.

– Jag har släppt den biten för länge sedan, sist var 07 liksom. Det börjar närma sig 20 år sedan. Det känns som att det var igår men nej jag får panik av tanken på att stå på scenen. Jag har verkligen kommit ifrån det, har Jimmy tidigare berättat för Hänt.

Jimmy Janssons okända koppling till Sigrid Bernson och Robin Bengtsson

När Jimmy inte hänger i studion umgås han gärna med familjen, bestående av kärleken Michaela och dottern Milly, 1. Jimmy har även sonen Vilmer, 16, som han fick i en tidigare relation med Sandra Dahlberg, 43.

Annons

Jimmy, Michaela och Milly lever idag ett liv utanför rampljuset, bosatta i en förort till Stockholm, närmare bestämt Åkersberga. Innan dess var de bosatta i Vallentuna, likt artistparet Sigrid Bernson, 34, och Robin Bengtsson, 32, som också lever ett småbarnsliv. Det var i höstas som paret välkomnade sitt första gemensamma barn.

– Jag bor i Åkersberga nu men jag bodde i Vallentuna. Vi flyttade till Åkersberga för några år sedan. Men Robin och Sigrid känner jag bra, jag har jobbat med de båda, säger Jimmy till Hänt.

Jimmy Jansson om missen med artist-vännerna: ”Dålig timing"

Även om Jimmy, Sigrid och Robin har mycket gemensamt med både barn och musik så hann de aldrig hänga trots att de bosatt sig på samma ställe.

– Nja för när de flyttade dit så flyttade vi därifrån så det blev väldigt dålig timing.

Är ni vänner privat eller är det mer via jobbet?

– Det har nog blivit mer via jobbet.

FOTO: TT

Annons