LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sandra Dahlberg och Jimmy Janssons son Vilmer jämförs med Einár

03 dec, 2022 
Vilmer Dahlberg, Sandra Dahlberg och Jimmy Jansson
Sandra Dahlberg och Jimmy Janssons gemensamma son Vilmer har vuxit upp.
Idag är han 15 år gammal och snart släpper han sin debutsingel efter att gjort succé på Tiktok.
– Man säger att jag är "den nya Einár" men det är ingenting jag försöker sträva mot, säger Vilmer till Värmlands folkblad.
Annons
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”Brand logo
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”

Under 00-talet var Sandra Dahlberg, 43, och Jimmy Jansson, 37, ett av Sveriges hetaste kändispar. De var båda artister och slog igenom i dokusåpan Fame Factory och kärleken blomstrade. Idag arbetar Sandra med Postkodlotteriet medan Jimmy arbetar som låtskrivare och producent.

Sandra Dahlberg och Jimmy Janssons son Vilmer släpper debutsingel

Innan det forna paret gjorde slut fick de tillsammans en son – Vilmer. Han är idag 15 år gammal och släpper nu sin debutsingel All in under artistnamnet Ville. Vilmer bodde under sina första år i Hagfors men därefter är han uppväxt i Stockholmsförorten Högdalen.

Daniel Paris, Sandra Dahlberg och Vilmer Dahlberg
Vilmer på röda mattan med Sandra Dahlberg och Daniel Paris 2021. Foto: TT

Med två föräldrar som arbetat som artister är musikvärlden inget nytt för Vilmer. I en intervju med Värmlands folkblad berättar han nu om sitt musikintresse.

Annons

– Vi brukar säga det, att jag är född i en studio. Jag har hållit på med musik sedan jag var svinliten, så det går i släkten kan man säga. Allt började med att jag ville göra en egen låt och pappa fick hjälpa mig med text, melodier och beats, sen spelade vi in i hans studio, säger Vilmer.

Under det senaste halvåret har Vilmer fått stor uppmärksamhet på Tiktok, där han delar med sig av sin rapp. I skrivande stund har han över 36 000 följare på appen. Vilmer har även börjat uppmärksammas av andra Tiktok-profiler och jämförs dessutom med Nils "Einár" Grönberg. I intervjun berättar Vilmer hur han själv ser på liknelsen.

– Jag lyssnade mycket på honom för några år sedan och det har blivit vanligt nu att man säger att jag är "den nya Einár", men det är ingenting jag försöker sträva mot. Jag försöker bara vara den förste Ville, jag vill ju inte ersätta eller ta över Nisses roll. Jag vill bli min egen artist och bara ha kul med musiken.

Jimmy Janssons ord om sonens karriär som rappare: ”Han vet vad han gör”

Även pappa Jimmy Jansson har kommenterat sonens framgångar i en kommentar till tidningen.

– Alltså, det är ju inte riktigt den musiken jag lyssnar på, men jag lyssnar ändå när han visar mig, och säger alltid vad jag tycker. Han vet ju vad han gör i alla fall. Jag försöker vara så, hur säger man, supportive som möjligt, säger Jimmy.

Hänt har sökt Sandra Dahlberg och Jimmy Jansson för en kommentar.

FOTO: Tiktok/TT

Annons