Jimmy Jansson har blivit pappa – avslöjar nyfödda dotterns namn

Jimmy Jansson

Det är 16 år sedan som Jimmy Jansson slog igenom med sin mello-låt Vi kan gunga. Nu har han blivit pappa för andra gången och lyckan är total.
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Jimmy Jansson, 35, och flickvännen Michaela Necander, 30, har äntligen fått välkomna sin lilla dotter till världen. Innan förlossningen visade Jimmy sitt stora stöd till flickvännen och han la upp några riktigt peppande ord på sin Instagram-story.

”Michaela Necander är en sann krigare i detta nu”, skrev han när de kommit in till BB.

Men det här är inte första gången som Jimmy kliver in i pappa-rollen. Han har nämligen sonen Vilmer, 14, ihop med artisten Sandra Dahlberg, 42. Det var när de ställde upp i tv-programmet Fame factory som paret träffades.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekssagan mellan Jimmy Jansson och Sandra Dahlberg

När Jimmy Jansson klev in som deltagare i Fame factory hade han flickvän. Men väl under programmets gång fick han upp ögonen för Sandra och de blev ett par. Kärlekssagan mellan dem varade i sju år.

– Vi har verkligen försökt på alla sätt vi kan, men till slut kommer man till en punkt när man inte kan kompromissa längre. Men vi skiljs åt som bra vänner, det blir ingen pajkastning, sa Sandra då till Expressen.

Jimmy Jansson, Sandra Dahlberg

Jimmy och Sandra med sonen Vilmer.

Cecilia Liljeton/TT

Idag har de båda gått vidare och Sandra har fått ett till barn ihop med ex-pojkvännen Mathias Singh.

Sedan Jimmy Jansson fick sitt stora genombrott har han gått från flickidol till en framgångsrik musikproducent. I de senaste årens Melodifestivaler har vi sett honom i kulisserna som låtskrivare. Men trots det är det kanske hans mello-låtar Vi kan gunga och Amanda som man förknippar honom med.

Jimmy Jansson har blivit pappa igen

Men nu har Jimmy alltså blivit pappa till en liten dotter. Tillsammans med flickvännen Michaela kan han nu avslöja det ovanliga namnvalet till dottern. Jimmy och Michaela har varit ett par i tio år och på sociala medier kan man se att kärleken sprudlar mellan dem.

”Snart 10 år ihop och om vilken minut/timma/dag som helst blir vi föräldrar…..till en liten tôs!Stort ögonblick! Älskar dej”, skrev Jimmy nyligen.

Och i dagarna la Jimmy upp ytterligare kärleksförklaringar till Michaela. I samband med hennes födelsedag beskrev han henne som sin stora kärlek.

”Idag fyller min stora kärlek 30 år!!!! Stort grattis”, skrev han då.

Och nu har de alltså blivit föräldrar. Till en bild på två små fötter avslöjar Jimmy nu vad hon ska heta.

”Nu e hon här - Milly Välkommen”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: FÖRÄLDRAR Därför har Jocke och Jonnas barn Instagram

LÄS OCKSÅ: SORG TV4-profilen Rania lämnar Sverige efter tragedierna

FOTO: Bertil Ericson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN