LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Wahlgrens sjukdomskamp – veckor efter bröllopet

22 jul, 2022 
Felicia Hovryd
Tv-profilen Jessica Wahlgren har en vit topp.
I juni gifte sig Jessica Wahlgren med sin kärlek Magnus Norrman. Bara veckor efter bröllopet kommer nu bakslaget för Jessica.
Nu delar hon med sig om kampen.
”Så har det blivit dags igen för det svarta hålet.”, skriver hon.
Annons
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"Brand logo
Jessica Wahlgren i tårar efter orden om måendet: "ringde psykakuten"

Make-up artisten Jessica Wahlgren, 47, var tidigare gift med skådespelaren och musikalartisten Linus Wahlgren, 45. Tillsammans har paret barnen Linn Wahlgren och Colin Wahlgren. Efter tio år tillsammans gick Jessica och Linus skilda vägar.

För två år sedan kom nyheten att Jessica hittade kärleken igen, denna gången i tennislegendaren Magnus Norman, 46, och drygt ett år senare tog paret det stora steget och förlovades sig.

Nyligen gick den stora bröllopsdagen av stapeln och paret såg kärare ut än någonsin!

Kritik mot frisyren på bröllopet – därför ville Jessica ha tofs

I Jessicas podcast Jessica & Hanna – å andra sidan som hon har tillsammans med kompisen Hanna Hedlund, 47, berättar hon om kritiken i hennes kommentarsfält på Instagram.

– Det pågår nu en tofs-debatt på min Instagram. Här är det ju folk som stör sig på riktigt. Det är alltså folk som helt seriöst stör sig på att jag hade ”så ful tofs” när jag gifte mig, säger Jessica i podden.

Annons

Jessica förklarar i podden varför hon valde just den frisyren till bröllopet.

– Jag ville ha utsläppt hår. Men jag ville ha lite Birgitte Bardot med liksom höjd, lite smalt vid tinningarna och mycket hår, men mycket höjd, säger Jessica.

Istället för att tupera håret blev det därför en tofs. Enklare, smidigare och mindre jobb konstaterar Jessica i podden.

Jessicas ärliga ord om sjukdomskampen: ”Dra åt helvete”

Tidigare har Jessica berättat att hon lider av pmds, vilket är en värre form av pms som drabbar 3–5 procent av kvinnor i fertil ålder.

Bara veckor efter bröllopet är det nu dags. På Instagram berättar Jessica i ett långt inlägg om den tuffa tiden.

”Så har det blivit dags igen för det svarta hålet. Va faaan. Hur kan hormoner ställa till det så mycket och hur kan det inte finnas en tablett man tar när det händer? Jag är på riktigt världens lyckligaste ena dagen och sen vips så händer det.”, skriver Jessica och fortsätter:

pms pmds förklimakteriet klimakteriet ”kärt” barn har många namn - dra åt helvete - TACK”, skriver hon bland annat i inlägget.

Kommentarsfältet är fyllt av röda hjärtan och stöttning från följare. Och Jessica avslutar inlägget med att hylla sin nyblivna make Magnus.

Tack Magnus för din outtömliga förståelse och kärlek.”, avslutar hon.

Nu håller vi tummarna att Jessica mår bättre snart!

FOTO: SVT, Karin Törnblom/TT

Annons