Därför syntes inte dottern Linn på Jessica och Magnus bröllop – nu berättar hon

Jessica Wahlgren med barnen Colin och Linn

Dottern Linn Wahlgren lyste med sin frånvaro under Jessica Wahlgren och Magnus Normans bröllop.
Men kan det verkligen stämma att dottern inte fanns med på plats?
Nu berättar Jessica för Hänt hur det egentligen ligger till!
Linus Wahlgren berättar om stora intresset
0:32

Efter reklamen: Linus Wahlgren berättar om stora intresset

(0:32)

Slå på ljud

Det var under förra helgen som Jessica Wahlgren Norman, 46, och tennislegendaren Magnus Norman, 44, gifte sig med varandra under ett romantiskt bröllop i Väddö kyrka, Norrtälje.

Det var en kändistät tillställning när de numera makarna sa ja till varandra. På plats fanns bland annat Pernilla Wahlgren, 54, Sofia Wistam, 56, Charlotte Perrelli, 47, och Hanna Hedlund, 47.

Jessicas namnbyte efter bröllopet

Det var för cirka två år sedan som Jessica avslöjade att hon hade hittat kärleken igen, efter skilsmässan från Linus Wahlgren, 45. De forna paret ansökte om skilsmässa 2012.

Denna gång visade det sig vara tennisproffset Magnus Norman som slutit Jessicas hjärta och paret har sedan dess flitigt visat upp sin kärlek i offentligheten.

Jessica har tidigare berättat för Hänt att hon numera delar efternamn med kärleken. Sedan bröllopet heter Jessica nämligen både Wahlgren och Norman i efternamn.

Dottern Linn Wahlgren syntes inte till på bröllopsbilderna

Just nu befinner sig Jessica och Magnus på bröllopsresa i Italien, en vistelse som de delat med sig massvis av bilder ifrån. Likaså bröllopet dök det upp en hel del bilder och videoklipp ifrån. Det är både gäster och Jessica själv som publicerat glimtar från den stora dagen.

Men någon som inte syntes till på bilderna var hennes dottern. Jessica är nämligen mamma till två barn som hon har ihop med ex-maken Linus – Linn Wahlgen, 17, och Colin Wahlgren, 12. Sonen finns det flertal bilder på ihop med brudparet men dottern Linn lyste med sin frånvaro.

Det visar sig dock att Linn självklart fanns på plats även om hon inte verkar ha fastnat på någon av bilderna som publicerats i nuläget. För Hänt berättar Jessica hur det ligger till.

”Jo hon va där”, skriver Jessica i ett meddelande till Hänt.

Åter igen grattis till kärleken önskar vi Jessica och Magnus!

Foto: Instagram/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN