Idol 2023 marknadsföring banner

Jessica Wahlgrens sorg – krisen bara veckor efter bröllopet med Magnus

27 jul, 2022 
Jessica Wahlgren Norman och Magnus Norman
Jessica Wahlgren Norman gifte sig nyligen med sin stora kärlek Magnus Norman.
Men bara veckor efter bröllopet tampas hon med en tuff kamp.
Nu berättar hon om sorgen.
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Make-up artisten Jessica Wahlgren, 47, är nygift med sin stora kärlek Magnus Norman, 46, som är en känd tennisspelare. Det är två år sedan som de träffades, och nyligen gick det stora bröllopet av stapeln och paret såg mer förälskade ut än någonsin.

Men innan Magnus och Jessica fann kärleken i varandra var Jesscia gift med skådespelaren och musikalartisten Linus Wahlgren, 45. Under deras tio år långa äktenskap fick de barnen Linn Wahlgren och Colin Wahlgren ihop.

Jessica har varit öppen med sin kamp mot pmds

Jessica har varit väldigt öppen med att hon lider av sjukdomen pmds, en grövre variant av pms. Och sjukdomen tar inte hänsyn till bröllopslycka och andra roligheter – under förra veckan berättade hon på sin Instagram att den nu slagit tillbaka – värre än innan.

Annons

”Så har det blivit dags igen för det svarta hålet. Va faaan. Hur kan hormoner ställa till det så mycket och hur kan det inte finnas en tablett att ta när det händer? Jag är på riktigt världens lyckligaste ena dagen och sen vips så händer det”, skrev hon bland annat i det långa inlägget på Instagram.

Hon avslutade med att hylla sin nyblivna make Magnus.

Tack Magnus för din outtömliga förståelse och kärlek.”

Jessicas tuffa kamp: ”Mår psykiskt dåligt”

Tillsammans med vännen Hanna Hedlund har hon podcasten Å andra sidan, där de delar med sig om allt mellan himmel och jord. I det senaste avsnittet berättar hon om hennes tuffa kamp – bara veckor efter bröllopet.

– Jag berättade nyligen lite om detta på min Instagram, mitt svarta hål. Jag har ju då något som heter pmds. Då går man ner sig, berättar Jessica i podcasten.

Hon förklarar att hon kände på sig att det skulle komma när hon och maken Magnus spelade padel och berättar att det brann i huvudet på henne. Hon kände sig värdelös och förnedrad.

Annons

– Det brann i huvudet, det svartnar nästan för ögonen, så arg blir jag. Sen åker vi hem och dagen efter så mår jag psykiskt dåligt. Och jag får då min mens, och förr i tiden var det som en klocka, när jag fick min mens försvann all ångest. Men nu så blir det längre och längre dessa perioden av mörker, säger hon och fortsätter:

– Jag är så arg och irriterad, jag klarar inte av minsta lilla stress.

– Jag kunde inte ta mig ur det. Jag bara grät och grät, kunde inte äta eller sova. Jag bara låg och ältade. Hur ska jag kunna ta mig igenom det här? Jag orkar inte det här igen, avslutar hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT/SVT

Annons