Jessica Wahlgren avslöjar okända skönhetsingreppet

Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren har påbörjat ett skönhetsingrepp.
Nu avslöjar hon för sina följare vad hon planerar att göra.
”Så pirrig”, skriver hon.

Det var i slutet av förra sommaren som Jessica Wahlgren avslöjade att hon hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från ex-maken Linus Wahlgren. Den lycklige visade sig inte vara någon annan än tennisspelaren Magnus Norman, och sedan dess har paret flitigt visat upp sin starka kärlek till varandra.

”Det här är en bild från vår första date... tre timmar in ungefär. En magisk sommarkväll på en brygga i Stockholms skärgård och jag tror att jag nånstans i mitt hjärta visste redan då att detta var en ”match made in heaven”, har hon bland annat skrivit om sin Magnus på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jessica Wahlgren om förlovningslyckan med Magnus Norman

Men kärlekslyckan tar inte slut där. För några månader sedan gick nämligen Jessica och Magnus ut med den stora nyheten att de valt att förlova sig. Lyckan var total och i ett inlägg på Instagram skrev Jessica om den stora händelsen.

”Som några av er gissade så friade Magnus i lördags och jag sa JAAA såklart. Fan vad kär jag är i den här mannen. Han ser mig, lyfter mig, skrattar åt mina dåliga skämt och är så ödmjuk att jag själv framstår som skrytig. Så snäll, omtänksam, rolig, vass, social, full av energi, brusar aldrig upp, lugnar mig när jag gör det, löser alla mina problem utan att jag ens behöver be om hjälp, få mig att känna mig som den mest fantastiska och vackra människan på jorden”, skrev hon då.

Penny avslöjar sanningen bakom familjebilderna

I kommentarsfältet nåddes paret av både jubel och gratulationer, och många var både chockade och glada över det plötsliga beskedet. Men det är inte bara förlovning som har stått på agendan. Tidigare i år flyttade de även till ett gemensamt hus i Täby, och på Instagram har Jessicas följare kunnat följa inredningsprocessen i den nya villan.

Jessica Wahlgren avslöjar skönhetsingreppet

Men det är inte bara husköp och förlovning som händer i Jessicas liv. Mycket annat är också på gång. I en story på Instagram avslöjar hon bland annat att hon ska göra ett skönhetsingrepp. Till en bild på sig själv skriver hon nämligen:

”Bye bye snea framtand. Nu börjar processen att få rakare tänder. Så pirrig.”

Vad exakt det är hon ska göra är ännu inte känt, men den som följer make up-artisten på sociala medier kommer nog snart att få reda på det!

LÄS OCKSÅ: Därför flyttar Henrik Schyffert och Nour El Refai ihop efter 8 år som särbor

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik efter inslaget i Nyhetsmorgon