Jessica Wahlgrens ord om relationen till pojkvännen Magnus Norman

Magnus Norman och Jessica

Jessica Wahlgren och Magnus Norman blev ett par i somras.
Nu berättar hon hur fort allt gått och hur rätt det känns.
”Visste redan då”, skriver hon.

Jessica Wahlgren har blivit ett känd ansikte eftersom hon är före detta svägerska och även god vän med Pernilla Wahlgren. Därför har hon synts en hel del i Wahlgrens värld och hon syns även en hel del på sociala medier där hon visar upp sitt jobb som make up-artist.

Jessica var tidigare gift med Linus Wahlgren. De har två barn tillsammans, Colin och Linn och de forna paret skilde sig 2012.

Sedan dess har Jessica varit singel men i somras vände vindarna för Jessica och hon blev tillsammans med Magnus Norman.

I julas berättade hon stolt om kärlekslyckan:

”Idag för ett halvår sen kom den här mannen oväntat in i mitt liv. Jag var ”heartbroken” och hade bestämt mig för att aldrig öppna upp mitt hjärta och liv för någon man igen. Han var också nyseparerarad, men det fanns en kemi mellan oss som var svår att blunda för... Så trots dålig tajming bjöd han ut mig på en dejt och vi visste båda två att detta var för bra för att inte ge en chans... det är jag sååå glad för idag”, skrev hon då.

Visar upp lyckan

Nu lägger Jessica ut ett nytt inlägg om Magnus där hon berättar hur rätt det känns.

”Det här är en bild från vår första date... tre timmar in ungefär. En magisk sommarkväll på en brygga i Stockholms skärgård och jag tror att jag nånstans i mitt hjärta visste redan då att detta var en ”match made in heaven” Idag, bara 8 månader senare får vi nycklarna till vårt nya hus och jag är så lycklig att just jag får dela resten av mitt liv med dig”, skriver hon.

LÄS MER: Farmen-Philip avslöjar dramat tittarna inte får se – hotet mot deltagarna

I kommentarsfältet hyllar följarna paret och bilden.

”Tar man så där fina selfies på första daten är det meant to be”.

”Länge leve kärleken!”

Svar på tal efter kritiken

Men såklart finns det även en och annan negativ kommentar.

”Grattis. Men jag kan inte förstå hur man måste dela med sig av sin kärlek på sociala medier hela tiden”, skriver en varpå några håller med om att det är bekräftelsesökande.

Men Jessica svarar bestämt:

”Skulle nog säga att det är mer bekräftelsesökande när man lägger ut på en själv... här bekräftar jag min kille och vår kärlek... inte gör att jag måste eller behöver utan för att jag vill och vill dela av min lycka. Vet inte om det finns nåt rätt el fel och alla har verkligen rätt till sin åsikt.. just nu känner jag att jag vill det i alla fall”.

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgren om livet med barnen – efter skilsmässan från Jessica Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgren lider av pmds – lättnaden efter nya behandlingen