Philip Albinsson avslöjar hotet mot Farmen-deltagarna

Philip Albinsson i Farmen.
NU GRATIS

Farmen närmar sig final.
Nu avslöjar Philip Albinsson hotet mot deltagarna – med risk att förstöra programmet.

En efter en droppar av i Farmen och 21 mars väntar finalen där vinnaren utses. Men samtidigt utspelar sig ett drama – som tittarna inte får se...

Hej Philip! Läget?

– Det är bra…

Men…

– Jag har himla mycket energi och är oftast glad, men en dag i veckan behöver jag ladda mina batterier. Jag måste ha en dag när jag är arg och allting är skit, jag behöver vara ensam och tänka. Sådana dagar siter jag vid flygeln och bara tänker på mig själv.

✔︎ Det här är Philip Albinsson

Ålder: 26.
Stjärntecken: Skorpion.
Civilstatus: Singel.
Bor: Kristinehamn.
Jobbar som: Barpianist.
Personlig sak på Farmen: Kam.
God egenskap: Försöker alltid vara snäll.
Dålig egenskap: Kan vara rätt ”skämtdryg”.
Framtidsplaner: Leva på det jag tycker är kul. Det vill säga: göra sådant jag genuint älskar!

Visst är du en sann konstnärssjäl?

– Ja, det skulle jag säga.

Hur ser konstnärskapets baksida ut – i ditt fall?

– Jag är en person som mår dåligt.

Vilken Farmen-deltagare klickade du mest med?

– Där och då var det Robin, vi blev väldigt nära vänner. Vi är lite ”sköndumma”, vi är inte så kunniga. Vi skrattade mest åt det hela och hade det väldigt kul ihop. Nu däremot pratar jag mest med Jennifer. Vi kommer väldigt bra överens. Hon är väldigt ärlig och rak.

Vem kolliderade du oftast med?

– Dag och jag kom inte alls överens. Vi är verkligen två helt olika personer. Jag tycker att han har en svår jargong. Jag kunde inte med honom – och han störde sig på mig. Det kändes som han inte kunde vara sig själv. Han kunde inte föra sig i ett socialt sammanhang. Vissa kan prata med vem som helst, andra kan det inte…

Hur var det att vara med i Farmen?

– Jag lever med stress över att inte veta vad jag ska göra med mitt liv, så det var väldigt skönt för mig att gå in i Farmen och dag och dag få olika uppdrag. Samtidigt var allting en soppa av stress.

Hotet med Farmen: Inkräktare på gården

Vad var det mest uppseendeväckande som hände bakom kulisserna?

– Ett gäng ungdomar i 20-årsåldern försökte ta sig in på gården. De ville väl se vilka filurer vi var och försöka spoila det som hände på gården. Ungdomarna var där i några dagar, de smög omkring i buskarna och försökte komma närmare och närmare gården.

Hur hanterade ni inkräktarna?

– Vi som grupp var väldigt sammansvetsad. Varken vi deltagare eller filmteamet ville att något skulle spoilas eller komma ut, så vi visade upp en ganska tuff attityd. Till slut gav de sig av…

Vem är den kändaste personen du spelat piano för?

– Jag önskar att jag hade ett bra svar på det, men jag har jobbat med Hollywoodfruar och spelat och jobbat tillsammans med Margareta Svensson. Sedan har jag sjungit för Tomas Ledin och spelat med After Shave.

LÄS MER I PLUS: Farmen-Helena avslöjar kärlekslyckan – gifter sig efter mörka tiden
NU GRATIS

Vad är senaste nytt på relationsfronten?

– Det är helt dött, faktiskt. Skittråkigt. Hur fan ska man träffa någon i Kristinehamn? Utbudet är inte så stort. Är det någon som tänker att ”shit, han verkar bra”, så är det bara att höra av sig…

När hade du senast hjärtesorg?

– Jag är väldigt färsk när det gäller förhållanden, jag backar innan jag går in i något. Därför kan jag inte påstå att jag upplevt riktig hjärtesorg.

När i livet har du varit som lyckligast?

– När jag hade min USA-period mellan 18 och 22. Jag spelade och sjöng och jobbade även för Margareta. (Från Svenska Hollywoodfruar, redaktionens anmärkning). Jag assisterade henne och hennes man Seth i deras vardag. Jag var helt enkelt en hjälpande hand när det gällde att få deras vardag att gå runt.

Vilken är den tuffaste motgången du haft?

– Den pågår just nu. Jag har förlorat alla inkomster, jag lever dag för dag. Det är väldigt tufft och jobbigt, men snart vänder det, hoppas jag.

Vilken utseendemässig förändring gjorde du senast?

– Jag har blekt tänderna.

LÄS MER I PLUS: Oväntade vändningen i Allans och Marys relation – efter bråket i Farmen
NU GRATIS

Hur ser det ut hemma hos dig?

– Det är jävligt fint. Design är ett intresse. Jag har köpt ett hus och gjort en totalrenovering. Jag slog ut allt i huset, väggarna och ytterfasaden. Jag bytte alla fönster och dörrar. Nytt kök, nytt tak. Ny värme och el. Allt är sprillans nytt!

Vad har du svår fobi för?

– Jag tycker inte om sand. Känslan av små korn. Byggdamm innanför kläderna är det värsta jag vet, jag blir stressad av det. Sedan har jag vissa problem med att äta mat som jag inte vet vem som tillagat den

Vad äter du alltför ofta?

– Pizza.

Vad hoppas du blir nästa stora förändring i ditt liv?

– Jobbet, hoppas jag. Jag vill verkligen komma igång nu. Just nu är allt väldigt begränsat.

LÄS MER I PLUS: Hen tjänar bäst i Farmen 2021

LÄS MER I PLUS: Phillip-Lloyd visar upp flickvännen – räddades ur misären

Foto: TV4

SENASTE NYTT!