LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Jessica Anderssons glädjebesked för sonen Liam Erixon

09 maj, 2021 
JESSICA ANDERSSON OCH SONEN LIAM
Artisten Jessica Anderssons son Liam Erixon har verkligen vuxit upp.
Förutom att syssla med musik så har han nu åstadkommit något som får Jessicas mammahjärta att svämma över.
”Är så obeskrivligt stolt över dig och allt du tar dig för i livet.”, skriver artisten.
Annons
Jessica Anderssons stökiga uppväxtBrand logo
Jessica Anderssons stökiga uppväxt

Jessica Andersson, 47, slog igenom i Fame Factory år 2002. Efter sin medverkan bildade hon duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund. Fame tävlade i Melodifestivalen år 2003 med låten Give me your love och kammade då hem vinsten, året därpå ställde de upp igen med låten Vindarna vänder oss som kom på en andra plats. Med andra ord är Jessica en riktig schlagerstjärna!

Och sedan dess har vi kunnat se Jessica lite här och var, bland annat har hon varit öppen med sin uppväxt och att hon är dotter till två missbrukare. Senast vi såg artisten i en schlager-tävling var tidigare i år med låten Horizon.

Jessicas familjeliv med kärleken Johan Malm och sonen Liam

Jessica har en son vid namn Liam Erixon, 18, som hon fick tillsammans med musikern Jonas Erixon. Efter uppbrottet tog det ett bra tag innan Jessica hittade kärleken igen, men till slut dök krögaren och kocken Johan Malm upp, och det sa bara klick!

Annons

För ett tag sedan kunde vi se Jessica lyckligare än någonsin då familjen fått tillökning av en liten hund, vilket artisten visade upp på Instagram.

Till bilden skrev hon: ”Och här är vårat nya lilla tillskott till familjen. Om 10 veckor är hon här”.

I en intervju med Expressen hälsoliv beskrev Jessica sin kärlek till Johan. Hon avslöjade dock att hon till en början var osäker på romansen – på grund av åldersskillnaden, förklarade hon i intervjun.

– Jag är 47 och han är tio år yngre. Det är inte självklart att det ska fungera med åldersskillnad, men för mig känns det som att jag är färdig. Jag behöver aldrig mer söka leta och kan se mig och Johan under resten av mitt liv.

Jessica Anderssons stolthet över sonen Liam: ”Obeskrivligt”

Liam som idag är 18 år gammal har redan en egen karriär inom musiken. Förutom att syssla med musik så går han sista året på gymnasiet och ska ta studenten till sommaren.

Annons

Jessica beskriver nu sin stora lycka med sonen och hur stolt hon är över Liams prestationer. För nu har Liam nämligen tagit körkort och Jessica chockas över hur fort tiden har gått.

Till en bild på Liam som liten beskriver hon sin stolthet i några välvalda ord.

”Liten blir stor. Tänk att den här lille knatten idag har tagit sitt körkort!!Och om en månad tar han studenten! Förstår inte var tiden tagit vägen..du var ju liten nyss .Är så obeskrivligt stolt över dig och allt du tar dig för i livet.Älskar dig mer än du förstår. Grattis till körkortet Liam.”, skriver Jessica.

FOTO: Instagram / WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Annons