TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Jessica Almenäs ord till Sofia Geite på sonens födelsedag – inför alla

11 jul, 2021 
Sofia Geite, Jessica Almenäs
Sofia Geite och Jessica Almenäs har en sak gemensamt – nämligen att de har barn med samma man. Tjejerna har en bra relation till varandra men nu har Jessica lagt ut en pik till Sofia.
”Oj oj”, skriver hon.
Annons
Jessica Almenäs ord om sambon Patrik och barnen Jack, Dylan och SamBrand logo
Jessica Almenäs ord om sambon Patrik och barnen Jack, Dylan och Sam

Sofia Geite, 39, är ett välkänt ansikte för de som tittar på Nyhetsmorgon. Hon har länge jobbat på TV4, men det är först nu på senare år som hon börjat synas i Nyhetsmorgon.

Programledaren Jessica Almenäs, 45, har också jobbat på kanalen och faktum är att det var där som duon faktiskt träffades för första gången. Idag har de dock en helt annan relation, Sofia är nämligen gift med Jessicas ex Johan Edlund, 50.

Jessica har sonen Jack, 16, ihop med Johan så när han är hos sin pappa blir det med andra ord många möten med Sofia Geite. Johan och Sofia har döttrarna Elsa, 7, och Ester, 3, ihop.

Sofia om relationen med Johan Edlund

Nu i sommartider är det mycket nöjen som står på agendan för Sofia och familjen. Bland annat bär det av till Västkusten och Astrid Lindgrens värld, men det är även en del jobb på Nyhetsmorgon som väntar för TV4-profilen.

Annons

Sofia har tidigare berättat för Hänt att det blir en hel del jobb, men å andra sidan är Johan ledig mycket på sommaren och därför blir det ändå mycket ledigt tillsammans.

– Han är ledig ganska mycket på somrarna eftersom att han kommenterar hockey framför allt och det är ingen hockey på sommaren av förklarliga skäl. Men istället en del friidrottstävlingar. Så vi får mycket ledighet tillsammans, sa Sofia då till Hänt.

Sofia passade också på att berätta om hur relationen är idag mellan henne och makens ex Jessica Almenäs.

– Jag upplever att vi har en jättebra relation. Vi ses ibland och vi försöker fira Jacks födelsedagar tillsammans, så det är jätteskönt, sa Sofia och fortsatte:

– Det är jättefint både för Jack och för oss, att vi trivs i storfamiljen. Det är ju inte en självklarhet att det blir så. Men för oss har det verkligen varit så, det är skönt. Hon är toppen!

Jessica Almenäs pik till Sofia Geite

Och nu har det blivit en hel del firanden i storfamiljen!

Annons

När Jack fick sommarlov i juni så var det ett rejält firande som stod på agendan. Sofia drog till med en riktigt somrig jordgubbstårta dagen till ära och alla Jacks familjemedlemmar var på plats!

Och nu var det dags för ytterligare ett firande för Jack. Han fyllde nämligen år och det ska ju såklart firas, även det, med jordgubbstårta och fest. Däremot är det svårt att slå Sofias pampiga jordgubbstårta så när Jessica visade upp sin tårta så insåg hon konkurrensen och passade även på att pika Sofia.

”Oj oj oj hur ska jag kunna matcha Sofia Geites tårta idag”, skriver hon på Instagram.

Jessica Almenäs Instagram

FOTO: PALMQVIST MICKAN/Aftonbladet/TT, TV4

Annons