LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Almenäs visar upp gravidmagen – nu väller gratulationerna in

13 sep, 2022 
Jessica Almenäs
Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren träffades över sociala medier för sju år sedan.
Tillsammans har de en son på fem år.
Nu visar hon upp gravidmagen och gratulationerna väller in.
Annons
Jessica Almemäs avslöjande om lyxresan med barnen till CalifornienBrand logo
Jessica Almemäs avslöjande om lyxresan med barnen till Californien

Jessica Almenäs, 46, är en rutinerad programledare som tittaren kunnat se i flera av våra absolut största tv-format. Under många år var hon på TV4:s Nyhetsmorgon och Let's dance, men sedan ett par år tillbaka är hon en del av Kanal 5 Vem kan slå Anja och Foppa? samt Superstars.

Jessica har varit en del av många sportrelaterade program och under Vinter-OS 2022 fick hon den stora äran att leda sitt eget program OS-kväll med Almenäs.

Men det är inte bara karriären som går som på räls för den omtyckta programledaren. Privatlivet och kärleken verkar också gå som en dans på rosor. Nu visar hon upp gravidmagen!

Så träffades Jessica och pojkvännen Patrik

Jessica har sedan sju år tillbaka varit tillsammans med handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 36. Tillsammans har de sonen Sam, 5. Dessutom har hon ytterligare två barn med två ex-pojkvänner.

Annons

Den stora kärleken Patrik träffade Jessica på sociala medier. De höll kontinuerlig kontakt i flera veckor innan de äntligen kunde träffas i verkligheten – och då sa det klick!

Anledningen bakom att deras initiala kontakt skedde på sociala medier var för att Patrik vid tidpunkten hade en pågående handbollskarriär i Tyskland. På bloggen har hon tidigare berättat om parets första tid.

"Vi pratade på Facebook i flera veckor innan vi hade vår första dejt. Och sen var det ganska långt mellanrum mellan dejterna eftersom han var upptagen med handbollen i Tyskland och jag med jobb och barn här hemma.”, förklarade Jessica då på sin blogg.

Nu visar hon upp gravidmagen – gratulationerna väller in

Nu har Jessica publicerat en bild på gravidmagen. I bilden är hon klädd i en gul klänning och placerad intill en graffitimålning med ett Håkan Hellström-citat som lyder: ”Det kommer aldrig va över för mig”.

Bilden är tagen när sonen Sam låg i magen och Jessica publicerade den nyligen i samband med att, den nu 5-åriga sonen, fyllde år.

Annons

På dagen 5 år sen idag! Men bara ett halvt dygn senare så var det faktiskt över. Så då kan ni säkert räkna ut att Sam från savannen fyller 5 år imorgon”, skriver Almenäs.

I kommentarsfältet under bilden väller hyllningarna nu in:

Underbar bild!” skriver en följare.

Grattis till gossen imorgon! Fin bild på dig!” fyller en annan på.

Vacker bild!” konstaterar ytterligare en.

Grattis till Sam i förskott och sjukt fin bild!” skriver en fjärde.

Vi på Hänt kan inte annat än att hålla med, det är en fantastisk bild – se den här nedan!

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons