TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jessica Almenäs ödesbesked – framtiden på kanal 5

25 jan, 2021 
Jessica Almenäs har länge varit en populär programledare på Kanal 5 för ett flertal program.
Nu delar hon med sig av ett nytt ödesbesked.
”Det är känslan”, skriver hon på Instagram.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Programledaren Jessica Almenäs är en välkänd kanal 5-profil. Hon har dock inte alltid varit på den kanalen utan hon lämnade TV4 för kanal 5 för drygt fyra år sedan.

När tittarna ser henne i tv-rutan är hon alltid glad och energisk, men privat har Jessica länge kämpat med utmattningssyndrom, något hon uttalade sig om i fjol.

– När man är utmattad får man bara ta det lugnt och ta det som de kommer. Man får många bakslag på vägen när man tar i lite för mycket när man känner sig frisk. Då börjar man tacka ja till massa grejer och så trillar man tillbaka igen. Så man måste bara ta de lugnt och för mig är det genom att försöka ha ordning på livet, förklarade hon då.

När Hänt träffade henne för ett år sedan på en gala berättade hon hur hon kände just då.

– Just ikväll mår jag bra. Sen är det ju sådana här kvällar som sliter på en när man varit utmattad, det är mycket ljud, intryck och socialt så efter en sådan här kväll får man vila lite extra, säger hon.

Annons

Jessicas nya ödesbesked

Nu avslöjar Jessica på Instagram att hon blir kvar på kanal 5 då hon skrivit på ett nytt kontrakt med sin arbetsgivare.

”Idag är jag riktigt glad för jag har förlängt mitt kontrakt med Kanal 5 och Discovery plus! Vilket innebär att jag kommer att fortsätta jobba med alla roliga program jag har fått göra de senaste åren. ”

Hon taggar programmen Superstars, Vem kan slå Anja och Foppa, Superstars på hemmaplan, OS och Breaking news.

”Och så väntar ju TVÅ OS de kommande 13 månaderna! Lyxigt. Och kul! Lika kul som jag har det på alla bilderna. För det är känslan man har nästan jämt när man jobbar på Kanal 5”, skriver hon till flera bilder på sig själv från olika jobb de senaste åren.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Anna Tärnhuvud/TT

Annons