TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Jenny Strömstedts erkännande om relationen med Niklas – lyckan efter 15 år tillsammans

19 jul, 2022 
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt
Jenny Strömstedt och maken Niklas firar elva år som gifta.
Läs hennes starka erkännande om insikten i relationen här.
Skriker” skriver hon på Instagram.
Annons
Därför intervjuades inte Maja Strömstedt av Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon: "Konstigt"Brand logo
Därför intervjuades inte Maja Strömstedt av Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon: "Konstigt"

Den omåttligt populära programledaren Jenny Strömstedt, 49, har gjort sig till en stor profil genom sina uppdrag i tv-rutan.

Jenny är främst känd för sin roll i Nyhetsmorgon som hon programlett sedan 2005 och är därmed en av kanalens absolut mest kända profiler. Dessutom har hon lett hela åtta säsonger av sin egen talkshow Jenny Strömstedt som även det sändes på TV4.

Under våren har tittaren kunnat se den femte säsongen av det populära intervjuprogrammet Tillsammans med Strömstedts som hon gör tillsammans med sin make Niklas Strömstedt, 63. I programmet träffar de kända par och pratar högt och lågt om kärlek och relationer.

Steffo och Jenny splittrade – sänder inte längre tillsammans

Jenny och TV4-kollegan Steffo Törnquist har under ett helt decennium lett Nyhetsmorgon och därför blivit ett av radarparen som tittaren är vana att se tillsammans. Men nu har Jenny lyst med sin frånvaro bredvid Steffos sida och Sofia Geite har istället tagit över fredagssändningen.

Annons

– Jag trivs jättebra. Jag har varit där i två år nu och kör varje fredag med Steffo som jag tycket är fantastisk. Det är jättekul och jag hoppas på att få fortsätta, har Sofia berättat för Hänt.

Anledningen till splittringen verkar helt enkelt beror på att programledarna arbetar olika dagar.

Jennys insikt i relationen med maken Niklas

Tillsammans med sin make Niklas som även han har en given plats i rampljuset som sångare och låtskrivare har de blivit ett av våra mest omtyckta kändispar. De båda har tre barn från tidigare relationer men har inga gemensamma.

Och lördagen var då ingen vanlig dag för paret – de firade nämligen sin elfte bröllopsdag tillsammans. De gifte sig efter fyra år tillsammans. På Jennys Instagram publicerar hon en hyllning till maken med en bild på Niklas där han kollar i kors.

Japp! Väljer honom alla dagar i veckan för all evighet amen och till månen och tillbaka igen utan stjärnstopp.Grattis på bröllopsdagen min älskade livskamrat! På morgondagens gig står jag i publiken och skriker.” skriver Jenny under bilden.

Under bilden gratulerar flera kollegor och vänner.

Kärleken! Grattis till er!!” skriver sångerskan Mariette.

Grattis och hurra! Kärleken är allt” fyller Anne Lundberg på.

Underbar text! Grattis Finisar!” kommenterar Lena Olin.

Stort grattis till Jenny och Niklas önskar även vi på Hänt!

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons