Därför syns Jenny Strömstedt knappt i Nyhetsmorgon – verkliga orsaken

JENNY STRÖMSTEDT, NIKLAS STRÖMSTEDT
Exklusivt

Jenny Strömstedt är en av TV4-tittarnas stora favoriter i Nyhetsmorgon. Tidigare har hon sänt showen flera gånger i veckan men den senaste tiden har hon endast kört på lördagar.
Nu berättar maken Niklas Strömstedt för Hänt om den nya situationen.
0:32

Efter reklamen: Niklas Strömstedt om relationen till killarna i GES: ”Rollerna är satta”

(0:32)

Slå på ljud

Niklas Strömstedt, 63, och Jenny Strömstedt, 49, har varit ett par de senaste 15 åren. Den senaste tiden har vi fått en djupare inblick i deras förhållande i och med deras egna serie Tillsammans med Strömstedts. I serien möter de andra kända par och delar med sig av livserfarenheter och tricks för att få relationer att hålla.

Men det är inte bara det egna tv-programmet som Niklas och Jenny sysslar med. Jenny har fullt upp som programledare för Nyhetsmorgon och Niklas har börjat turnera igen med sitt kära band GES.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Niklas Strömstedt om sommaren med GES

När Hänt träffar Niklas på röda mattan inför Ria-galan, på Cirkus i Stockholm, berättar han mer om sommarplanerna med GES. Han berättar även om deras härliga gemenskap i gruppen.

– I sommar gör vi fem eller sex festivaler tror jag, men sedan turnerar vi till hösten. Så vi börjar i september och spelar i nästan hela Sverige, säger Niklas till Hänt och fortsätter:

– Vi är som ett gammalt äktenskap. Vi vet vad vi kan, var vi har varandra och vi vet vilka roller vi har i GES. Så att vi har väldigt, väldigt roligt.

Sommaren blir med andra ord ganska hektisk för paret och även Jenny har tidigare berättat för Hänt om sommarplanerna.

– Min käre man ska ut och spela med GES på lite olika ställen. Och jag förbereder mig för valet, så jag kommer också jobba en hel del med det. Det här blir en jobbsommar tror jag faktiskt, sa nyligen Jenny till Hänt.

Exklusivt
Sannningen bakom doktor Mikaels försvinnande

Niklas Strömstedt om Jennys nya situation i Nyhetsmorgon

Med andra ord har Jenny också fullt upp och just nu jobbar hon med både förberedelser inför valet och i Nyhetsmorgon.

Tidigare har Jenny sänt Nyhetsmorgon minst två dagar i veckan tillsammans med parhästen Steffo Törnquist, 63. Men den senaste tiden har Jenny sänt själv, på lördagar. Nu berättar Niklas Strömstedt om situationen.

Har det att göra med att Jenny jobbar med valet eller en ny säsong av Tillsammans med Strömstedts?

– Nej nej nej, det har ingenting med det att göra, säger Niklas till Hänt.

Jan Björklund om barnfrågan: "Det blev jobbigt"

Se klippet här!

FOTO: TV4, ANGELICA HEDLUND

SENASTE NYTT!