LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så träffades Jenny och Niklas Strömstedt: "Var jättehärligt"

08 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Jenny och Niklas Strömstedt berättar nu allt om hur de egentligen träffades – och om sin första romantiska dejt.
Annons

Niklas Strömstedt, 58, och Jenny Strömstedt, 44, blev ett par för tio år sedan och sedan dess har kärleken blomstrat. Men det är först nu som kändisparet väljer att berätta hur de egentligen träffades. I sitt nya TV4-program, “Tillsammans med Strömstedts”, avslöjar profilerna att allt började när de båda flyttade in 100 meter från varandra och började ses på samma kaffeställe.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, säger Niklas i programmet och får snabbt en replik av Jenny:

– Det var inte riktigt så. Jag kanske skickade ett sms, men det var du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen är att det var du som raggade upp mig. Du är ju en gammal popstjärna som var stor på nittiotalet, så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig, säger hon och skrattar.

Jenny och Niklas gifte sig 2011. Foto: IBL

Parets första träff var en romantisk middag, men Jenny Strömstedt var på förhand inte helt säker på om det faktiskt var en riktig dejt.

Annons

– Vi hade bestämt oss för att äta middag, men jag hade ingen aning om ifall det var en dejt. Jag hade inga pengar för jag var så fattig, så jag drog hem till en kompis som också var pank, men som lånade pengar av sin kille till mig. Så att jag skulle kunna betala för mig själv om det inte var en dejt, säger Jenny Strömstedt i programmet.

I dag har paret kommit överens om att den där första måltiden tillsammans ändå var ett kärleksmöte.

– Ja, det var en dejt. Fast vi hånglade inte efteråt, säger Jenny och skrattar.

Jenny och Niklas Strömstedt berättar om sin relation i nya programmet “Tillsammans med Strömstedts”. Foto: TV4

Både Jenny och Niklas Strömstedt hade flera kraschade förhållanden bakom sig innan de träffades. Niklas hade bland annat varit gift med Efva Attling, 65, och sambo med Agneta Sjödin, 49, och med Kattias Ahlström, 50. Jenny var tidigare gift med Fredrik Östergren.

– Vi har inte varit tillsammans i evigheter, utan i tio år. Vi har gjort våra misstag tidigare. Vi tycker att vi har det himla bra ihop, säger Niklas Strömstedt i programmet.

– Ja, vi orkar inte skilja oss mer, säger Jenny Strömstedt och skrattar.

“Tillsammans med Strömstedts” har premiär på torsdag 21.00 på TV4.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons