Sanna om bråken med Micke: "Gör slut fem gånger om året"

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell blev ett par 2005, men avslöjar först nu hur de träffades – och varför de inte hade sex den första natten tillsammans.

För tolv år sedan föll Sanna Lundell, 38, och Mikael Persbrandt, 53, för varandra. Det var den andra juli 2005 som paret träffade varandra för första gången och känslor uppstod. I nya programmet “Tillsammans med Strömstedts” på TV4 berättar de nu om det första mötet.

– Vi träffades faktiskt på en båt ute vid Sandhamn. Vi hoppade av på en brygga på Ingarö och jag följde med Micke till en björkdunge och sedan låg vi där och pratade, säger Sanna i programmet.

LÄS MER: Sanna Lundell rasar mot Henrik Schyffert: “Brutalt porrskadad”

Men trots att de tillbringade natten ihop, valde paret att vänta med sex.

– Det fanns en viss avhållsamhet. Men det var inte mitt beslut, säger Mikael Persbrandt och skrattar.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt.

De första åren i relationen var tuffa och kantades av Mikaels beroendeproblem, relationskriser och storbråk. Sanna Lundell berättar att paret gjort slut ett oräkneligt antal gånger sedan den där julikvällen 2005.

– Vi har gjort slut med varandra minst fem gånger om året. Men nu har vi nog bråkat slut på alla bråk, det finns inte mycket mer kvar att tjafsa om, säger hon och fortsätter:

– När jag träffade Micke var det som att komma hem, jag kände en väldigt djup kärlek redan från början och så har det känts hela tiden. Det finns en djup förälskelse. Så även fast vi gjort slut flera gånger så har jag alltid känt att “äh, det är inte på riktigt”.

LÄS MER: Mikael Persbrandt har sålt lyxvillan – för 14 miljoner kronor

Men bråken har inte fått relationen att spricka, utan har snarare fört Sanna och Mikael närmre varandra. Och efter ett decennium som särbos har paret nu flyttat ihop på en herrgård söder om Stockholm, tillsammans med barnen Igor, 10, och Lo, 7. I dag är deras relation bättre än någonsin.

– Vi har en otroligt fridfull relation. Det är sällan vi höjer rösten längre, säger Mikael Persbrandt.

“Tillsammans med Strömstedts” sänds 21.00 på torsdag i TV4.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!