LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jenny Strömstedt om relationen till Niklas barn: ”Visa respekt”

08 apr, 2022 
Jenny Strömstedt
Jenny och Niklas Strömstedt är gifta och har båda barn från tidigare relationer.
Men hur är egentligen relationen mellan TV4-profilen och bonusbarnen?
I en ny intervju berättar hon!
Annons
Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”Brand logo
Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”

Kändisparet Jenny Strömstedt, 49, och Niklas Strömstedt, 63, är aktuella med sin femte säsong av Tillsammans med Strömstedts. Ett omtyckt program där makarna möter andra kända par.

Programmet präglas av fina samtal om kärlek och relationer och vågar snudda vid ämnen som hopp, tvivel och passion. Denna säsong har bland annat gästats av tennisspelaren Jonas Björkman och hans fru Petra Björkman och bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip och Paul Sundvik.

Sedan premiären av programmet har paret besökt inte mindre än 34 kändispar.

Jenny och Niklas Strömstedts kärlekssaga – så träffades de

Sättet Jenny och Niklas vägar korsades är något som liknar en film. Det var i början av 2007 och Jenny var påväg hem från jobbet, och fylld av sina egna tankar missade hon en avspärrning på gatan som varnade för istappar.

Niklas springer då fram till henne och varnar henne för att gå där. De började prata, tog en fika – och blev sedan förälskade i varandra. Båda två har varit gifta sedan innan och har barn från de relationerna.

Annons

När Jenny och Niklas träffades hade hans två söner redan flyttat hemifrån, men hans dotter, Maja Strömstedt, 24, och Jennys tre barn, tvillingarna Kitty och Mika och yngsta dottern Vanna har bott varannan vecka hemma hos makarna under flera år – som en stor bonusfamilj.

Jenny Strömstedt om relation till bonusdottern

Att leva i en bonusfamilj är inte alltid det lättaste. Men makarna Strömstedt verkar mer se det som en rolig utmaning där de blir berikade med en stor och härlig familj.

– Alla bonusfamiljer börjar med de vuxnas beteenden. Man måste också visa respekt för sin partners relation med sina barn, det är inget man ska vara svartsjuk på, säger Jenny till Magasinet Hemtrevligt.

På sociala medier har man sett Jennys fina relation till bonusdottern Maja, bland annat genom Instagram-inlägg.

– För att ge bonusfamiljen en chans tror jag att det är viktigt att inte stressa fram något genom att ha för bråttom. Samtidigt ska man inte vara rädd för att släppa in varandra, tillägger Niklas i intervjun.

FOTO: Johan Jeppsson/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons