TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jenny Strömstedts markering mot Steffo Törnquist – efter splittringen

06 jul, 2022 
Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist sänder inte längre Nyhetsmorgon ihop.
Nu har Jenny gjort ett drag mot Steffo framför alla.
Läs här!
Annons
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobbBrand logo
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

Jenny Strömstedt, 49, och Steffo Törnquist, 66, är radarparet som sände Nyhetsmorgon ihop i över ett decennium. För TV4-tittarna var det givet att duon satt på plats varje torsdag och fredagsmorgon när de klickade igång tv:n.

Därför splittrades Jenny och Steffo i Nyhetsmorgon

Men plötsligt började Jenny ersättas av olika kollegor på kanalen. Vecka efter vecka sände Steffo med andra TV4-profiler och Jenny tog sig istället an allt mer helgsändningar.

Idag visar det sig att Sofia Geite, 40, istället är Steffos stående kollega i fredagssändningarna, något hon har berättat för Hänt.

– Jag trivs jättebra. Jag har varit där i två år nu och kör varje fredag med Steffo som jag tycket är fantastisk. Det är jättekul och jag hoppas på att få fortsätta, sa då Sofia.

Anledningen till splittringen verkar helt enkelt beror på att programledarna föredragit att arbeta olika dagar.

Annons

Jenny Strömstedts ord till Steffo framför alla

Även om det inte är sändningar med Steffo som står på agendan för Jennys del så har hon ändå fullt upp med jobb. Detta då maken Niklas Strömstedt, 63, inte heller kommer vara ledig.

– Min kära man ska ut och spela med GES på lite olika ställen och jag förbereder mig inför valet så jag kommer jobba en hel del med det. Det här blir en jobbsommar tror jag faktiskt, har Jenny tidigare berättat för Hänt.

Inte nog med att Jenny och Steffo var parhästar i det populära programmet så har de även länge varit vänner privat. Tidigare i veckan delade Steffo med sig av ett helt bildspel med bilder från duons upptåg genom åren. Bland kommentarerna skrev många TV4-tittare att de saknar att se Jenny och Steffo ihop.

Nu har även Jenny själv lämnat en kommentar i Steffos kommentarsfält.

”Detta bara en bråkdel! Tur att vi överlevde”, skriver Jenny till bilderna.

FOTO: TT

Annons