Jenny Strömstedt visar upp stora bebislyckan med Niklas – orden om lyckan

08 jun, 2022 
Jenny & Niklas Strömstedt
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt har varit gifta i över tio år.
De har båda tre barn från tidigare förhållanden.
Nu visar Jenny upp nytillskottet i familjen.
Annons
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb
Jenny Strömstedt om att ha sommaren fylld med jobb

Den folkkära programledaren Jenny Strömstedt, 49, och maken Niklas Strömstedt, 63, träffades på ett klassiskt romantiskt sätt, ett så kallat ”meet cute” när de bytte nummer på ett kaffeställe som de båda besökte frekvent.

Sedan dess var kärlekssagan ett faktum. År 2011 ringde kyrkoklockorna för paret och idag är de äkta makarna ett av Sveriges hetaste kändispar.

Tillsammans har de det populära tv-programmet Tillsammans med Strömstedts där de möter andra kända svenska par för att prata om relationer, livspussel och hur man håller romantiken vid liv.

Jenny Strömstedt om sina barn och bonusbarn

Totalt har paret sex barn; Jenny har tre döttrar från en tidigare relation och Niklas har två söner och en dotter från två tidigare relationer.

Annons

Tillsammans med ex-maken Fredrik Östergren, 56, fick Jenny tvillingdöttrarna Mika Östergren, 21, och Kitty Östergren, 21. Något år senare kom lillasyster Vanna Östergren, 18.

Niklas Strömstedt har två söner; Adam Strömstedt, 34, och Simon Strömstedt, 30, tillsammans med formgivardrottningen Efva Attling, 70. Enda dottern Maja Strömstedt, 24, har han tillsammans med TV4-profilen Agneta Sjödin, 54.

I en intervju med tidningen Mama från år 2011 berättade Jenny om hur härligt livet är med en stor bonusfamilj.

– Av någon anledning har vi samlat oss i samma kvarter och jag älskar det här faktiskt, även om det låter som att jag idylliserar. Men barnens pappa och hans nya bor två kvarter bort med sin lilla bebis som tjejerna tycker jättemycket om. Niklas pojkar bor runt hörnet och deras mammor likaså. Det är en stor trygghet för alla, sade Jenny till tidningen då.

Men några fler barn blir det inte, någon hon var noga med att påpeka under intervjun.

Sommaren år 2011 gifte sig Jenny Östergren och Niklas Strömstedt på Bomans Hotell i Trosa.
Sommaren år 2011 gifte sig Jenny Östergren och Niklas Strömstedt på Bomans Hotell i Trosa.

Jenny Strömstedt visar upp bebislyckan – nu väller gratulationerna in

Men med så många barn har både Jenny och Niklas det stora nöjet att få välkomna barnbarn till familjen. Nu visar Jenny upp det älskade nytillskottet i ett inlägg på Instagram:

Annons

Välkommen Franklin! När du kommer till Sverige på somrarna och hälsar på din farfar ska vi gräva upp mask och meta vid bryggan. Vi ska baka sockerkakor och äta upp all smet, plantera solrosor, bada tills vi blir blå om läpparna och när dina föräldrar vill ha sovmorgon får du krypa ner mellan oss och så läser vi sagor och äter ostmackor i sängen. Det blir bra! Grattis Alice och Adam! Vi älskar er!”, skriver hon intill en svartvit bild på en hand som tillhör en nyfödd liten krabat.

Det är alltså Niklas äldsta son Adam som har blivit pappa till den lilla Franklin. Adam bor sedan en tid tillbaka i Australien med sin familj. Något som pappa Niklas tidigare uttryckt sorg över, då han inte får träffa sonen så ofta som han hade önskat.

Även farfar Niklas lade ut ett inlägg på Instagram där han gratulerade sonen och välkomnade nyfödda barnbarnet Franklin:

Tio fingrar, tio tår och hela livet ligger där och väntar. Välkommen till världen Franklin Strömstedt! Många hjärtan är redan fulla av dig och ditt väsen. Och grattis Alice & Adam!”, skriver han.

Annons

Sedan de respektive inläggen publicerades är det många kända namn som stämmer in i gratulationskören. Bland annat mångsysslaren Jonas Gardell, 58, och författaren Camilla Läckberg, 47.

Vi kan inte annat än göra dem sällskap och utbringa ett stort grattis till hela familjen!

FOTO: Björn Lindahl/Aftonbladet, TV4

Annons