TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jennifer Aniston och Justin Theroux skiljer sig – tre månader efter bröllopet

27 nov, 2015 
AvElisabeth Andersson
Jennifer Aniston och Justin Theroux har bara varit gifta i några månader, men Justin är redan beredd att lämna in skilsmässoansökan.
Annons

Jennifer Aniston, 46 och Justin Theroux, 44, gifte sig i somras, men det spekuleras redan i att äktenskapet är på upphällningen.

– Jen säger till sina vänner att hon känner att hon gjorde ett misstag som gifte sig igen, säger en källa med insyn till tidningen InTouch.

Det som främst fått skådespelerskan att tvivla ska vara makens ständiga flirtande med andra tjejer. Nyligen flög Jen till inspelningarna av serien The Leftovers för att överraska Justin. Tyvärr var det hon som blev överraskad.

– Hon kom till inspelningarna och blev inte alls glad över vad hon såg: Justin hade sina armar runt en av sina snygga motspelerskor och de såg ut att vara väldigt nära, säger tidningens uppgiftslämnare.

Det är inte bra mellan Justin Theroux och Jennifer Aniston. Foto: All Over Press

– Jen blev rasande och skällde ut honom ordentligt när de kom hem.

Jen förklarade att hon tyckte att hans beteende var extremt respektlöst, men Justin själv kunde inte förstå vad han hade gjort för fel.

Annons

– Han sa att han bara var trevlig. Han blev så arg att han stormade ut.

Nu verkar det alltså som att äktenskapet håller på att kollapsa, efter bara drygt tre månader som gifta.

– De är båda desperat olyckliga. Det är så dåligt mellan dem så jag tror att Justin är redo att lämna in skilsmässopapperen, säger en vän till paret.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons