Sofia Vergara och Joe Manganiello har gift sig - se parets bröllopsdans

Sofia Vergara och Joe Manganiello har kallats världens snyggaste par och länge har de talat om att bli man och hustru. Under en ceremoni i Florida med vänner och släkt har de nu blivit äkta makar.

Söndagen den 22 november sa Modern family-stjärnan Sofia Vergara, 43, ja till Joe Manganiello, 38, under en ceremoni på The Breakers Palm Beach resort i Florida. Stjärnan skred fram till altaret i en klänning av Zuhair Murad skriver usmagazine.com. Bruden själv har tidigare i år hyllat den designern.

– Min kropp ser mycket bättre ut när jag har kläder som passar mig, sa hon till programledaren Martha Stewart tidigare i år.

Sofia Vergara och Sofia Vergara och Joe Manganiello är kära och lyckliga. Foto: IBL-AOP

På gästlistan under vigseln fanns stjärnor som Reese Witherspoon, 39, samt flera av Sofias kolleger från Modern family. Under hela bröllopdagen har stjärnan uppdaterat sitt Instagramkonto där paret visar upp sin lyckligaste dag i livet till hela omvärlden.

Enligt källor till E! News är paret så förälskade i varandra.

– Joe får Sofia att känna sig som den mest viktiga kvinnan i världen. Självförtroendet han ger henne kan få henne att krossa väggar. Hon vet att han alltid backar upp henne, säger uppgiftslämnaren.

En överblick på The Breakers Palm Beach resort i Florida. Foto: IBL-AOP

Och kärleken är besvarad.

– Hon tycker att han är läcker och sexig och kan inte få nog av honom. Han är den snällaste killen i världen och behandlar henne som en drottning. Han är allt för henne.

Trots att paret varit öppna om sina planer på att gifta sig genomfördes själva ringbytet på ett hemligt ställe då paret ville försäkra sig om att det blev helt privat. Det gällde även den efterföljande festen.

– Flera säkerhetsvakter har hyrts in och gästerna tvingas till tystnadsplikt. De vill inte att någon som inte är auktoriserad fotograf tar bilder på dem och gör allt inomhus för att slippa insyn, säger en källa till E! News.

Men via sociala medier bjöd Sofia och Joe ändå in hela världen för att ta del av deras lycka.

Andra läser också:

Bruden tog sina egna bröllopsbilder – se det vackra och stämningsfulla resultatet

Nygifta Cissi Wallin är skeptisk till äktenskap: ”Ett bröllop förändrar ingenting”

Blev lämnad av sin fru – hämnades 120 gånger på hennes brudklänning

SENASTE NYTT!