Jennies mörkande om kyssen i Bonde söker fru – nu avslöjas sanningen

Sanna, Jon-Krista och Jennie

Vi har kommit en bit in på den pågående säsongen av Bonde söker fru 2022.
Men redan nu har den första kyssen delats mellan Jon-Krista Jonsson och brevskrivaren Jennie.
Se vad de andra brevskrivarna tyckte om den tidiga kyssen här.
Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"
0:24

Efter reklamen: Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

(0:24)

Slå på ljud

Den stora tittarfavoriten Bonde söker fru är tillbaka i rutan med en 17:e säsong. Tittarna verkar inte få nog av att se bönder söka efter den stora kärleken i tv och konceptet har varit i stort sett lika genom alla säsonger där programledaren Linda Lindorff, 50, styr skutan.

Men i år ser det lite annorlunda ut. Det är nämligen det mycket populära segmentet där bönderna får sina brev av Linda som slopats helt. Det brukar vara det absolut första avsnittet av säsongen där tittarna får se bönderna fullkomligt stråla av glädje när de för första gången får läsa kärleksbreven från en eventuell framtida kärlek.

Beslutet att man istället kastas rakt in i speeddejtingen där bönderna redan valt ut sina favoriter kritiserades hårt av många tittare. Efter den massiva kritikstormen valde Linda själv att svara på missnöjet.

Jon-Krista är en av bönderna i Bonde söker fru

En av bönderna som vi får följa under säsongens gång är ingen mindre än renskötaren Jon-Krista Jonsson, 29, som redan gjort ett mycket gott intryck på tittarna.

Jon-Krista bor en bit utanför Umeå och driver en ”ren-ranch” med tama renar. Syftet är att bidra med kunskap om samernas traditioner och kultur.

I en intervju med Hänt berättar han att han har det mesta på plats i livet – förutom kärleken som han saknar. Därav ser vi honom som en av de medverkande i Bonde söker fru. Ett optimalt tillfälle att finna den!

Den första kyssen – så fick de andra brevskrivarna reda på det

Nu har tjejerna som Jon-Krista har ett litet extra öga för äntligen flyttat in på gården tillsammans med honom.

Redan i det första avsnittet när tjejerna gör sig hemmastadda på gården så sker ett minst sagt intimt ögonblick mellan Jon-Krista och Jennie, 30, när de njuter av lite ensamtid med varandra – nämligen säsongens första kyss.

– Att Jennie tog tillfället i akt bara så där på en gång, jag blev lite överrumplad. Jag trodde att det var jag som skulle försöka charma till så jag skulle få en men så kom bara frågan så där rakt upp och ner. Jag var inte beredd på den, säger Jon-Krista till Hänt och fortsätter:

– Jag minns när hon frågade får jag kyssa dig. Jag bara vad säger man då? Jag sa väl något sån får jag se eller något sånt.

Men kyssen var ingenting som de andra brevskrivarna fick nys om – det hölls nämligen hemligt. Det berättar Sanna för Hänt i ett meddelande.

Ja det stämmer! Första kyssen gick till Jennie. Det var ingenting som vi pratade om med varandra, så vi andra brevskrivare fick veta tillsammans med alla andra tittare. Vi alla visste vad vi gav oss in i så det kom inte som någon direkt chock.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN