LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Massiv kritik mot säsongspremiären av Bonde söker fru: ”Ett skämt”

28 sep, 2022 
Linda Lindorff
Första avsnittet av Bonde söker fru har skapat stor ilska hos många tittare.
Detta efter att flera stora ändringar har gjorts i programmet.
Inte okej!”, skriver en tittare på Instagram.
Annons
Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens första dejt – se klippet härBrand logo
Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens  första dejt – se klippet här

Den 17:e säsongen av Bonde söker fru har nu äntligen gått av stapeln! I vanlig ordning är det den sprudlande programledaren Linda Lindorff, 50, som reser Sverige runt för att följa årets bönder som söker efter den stora kärleken.

Och vad vore egentligen programmet utan Linda? Antagligen inte så mycket! Hon har nämligen programlett det folkkära programmet sedan starten 2006. Så att hon är rutinerad i arbetet är en underdrift.

Men säsongen 2022 verkar bli aningen annorlunda och tittaren kommer få ta del av en och annan överraskning – det kunde Linda hinta om i en tidigare intervju med Hänt. Vad överraskningen var kunde hon inte säga ännu.

– Det kommer att komma en överraskning som jag ska berätta om snart. Det kommer kanske att ställa till det lite… fast på ett bra sätt, berättade Linda för Hänt.

Det populära segmentet slopat i Bonde söker fru

Men något som tittaren redan i första avsnittet lade märke till var att den populära scenen när Linda levererar kärleksbreven till bönderna inte var med. Redan några minuter in i det första programmet kastas man in i delen där bönderna speeddejtar.

Annons

”Det är en del som är nytt i år och rätt stora förändringar i första avsnittet. Bland annat så är brevutdelningen inte med på samma vis som tidigare utan vi går snabbare in på att bönderna får möta sina brevskrivare på riktigt. Jag har varit och delat ut breven som vanligt, jag älskar att göra det för det ger så mycket glädje hos bönderna och så får vi en chans att prata om breven och kolla in de som skrivit”, skriver Linda till Hänt.

Linda har alltså som vanligt delat ut breven personligen – men de glada scenerna får tittaren alltså inte ta del av. Och detta är något som flera tittare är besvikna på.

Tittarna rasar över det första inslaget i premiären

Men detta är inte det enda som upprör hos Bonde söker fru-älskarna. Det absolut första man får se i säsongspremiären är ett ihopklipp av vad som kommer att hända under säsongen. På så vis får tittarna reda på i förväg vilka som kommer att flytta in på böndernas gårdar, skriver flera tittare på Bonde söker frus Instagram.

Annons

Hallå!!! Vad har ni gjort?? Precis som folk skriver, dels spoilar ni delar av säsongen det första ni gör i avsnittet... Sen vart är avsnittet där ni gör besök i hemmet och öppnar breven och ringer till vissa brevskrivare?”, skriver en upprörd tittare.

Hela denna säsongen är ett skämt herregud”, fyller en andra på.

Håller med tidigare kommentarer... Varför spoilade ni typ hela säsongen inom loppet av fem minuter? Ni förstörde ju fullständigt spänningen med att se första mötena eftersom ni redan visat flera kyssar/hångel och till och med rösterna på tjejer som vill lämna. Inte okej!”, skriver en tredje.

Det var en väldigt konstig start att visa vad som händer”, fyller en fjärde på.

FOTO: TV4

Annons